Vilniaus mokytojų namai
EN

Rugsėjo renginiai

2019 09
Pr
An
Tr
Ke
Pe
Še
Se
 
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
7
8
9
10
11
12
13
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Renginių archyvas

Rugsėjo 2019

Gabijos Mikalauskaitės kūrybinio projekto fotografijų paroda „Sutinki kūną - vertini. O kaip įvertini save?“

VMN Mažoji salė, 18 val.

Idėja: Pirmieji nepasitenkinimo fizine išvaizda požymiai pasireiškia jau vaikystėje; paauglystėje dėl fizinės ar psichinės raidos neatitikimo įvairūs veiksniai taip pat daro įtaką savo kūno vaizdo formavimuisi ir fizinės išvaizdos vertinimui.

Projekto dalyviai buvo pasirinkti su kuo skirtingesniais išvaizdos kompleksais, kad būtų galima į kiekvieno kompleksus pažvelgti iš įvairių rakursų ir suvokti kokią įtaką daro jo savivertei.

Paroda veiks rugsėjo 6 – 12 dienomis.


Rugsėjo 2019

Rankų darbo lėlių paroda „Laimė...ji tokia skirtinga...“

VMN Mažoji salė, 11-19 val.

Parodoje dalyvauja 40 meistrų iš 5 šalių. Tarp jų yra ir seniai lėles kuriančių profesionalių, ir dar tik pradedančių naujokų. Jie pristatys savo darbus, atliktus įvairiomis technikomis iš įvairių medžiagų. Kiekvieno autoriaus idėja unikali ir išskirtinė, tačiau visas lėles jungs bendra parodos tema „Laimė tokia skirtinga ...“ Kiekviena lėlė papasakos savo laimės istoriją, kuri sužadins emocijas, atskleis autoriaus išgyvenimus bei vidinį jo pasaulį.
Viena parodos dalis bus skirta kolektyviniams „SerotONin“ studijos projektams. Projektas „Vilnius - žemai skraidančių angelų miestas“ yra tarptautinių parodų Ispanijoje, Latvijoje bei Estijoje dalyvis. Studijos projektas „Cirkas“ nepalieka abejingų nei vaikų, nei suaugusiųjų. Parodos metu bus galimybė stebėti magišką lėlės gimimo procesą. Kviečiame visus susipažinti su daugeliui nauja meno šaka- lėlių menu ir pasinerti į kūrybiškumo bei džiaugsmo pasaulį!

Lėlių ekspozicija veiks Vilniaus mokytojų namuose rugsėjo 14 d.



Visi rugsėjo renginiai
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: