Vilniaus mokytojų namai
EN

Vaidas Baumila. Koncertai "Ką sugebame geriausiai"


VMN Kiemelis
Trečiadienis
Liepos 29 d.
20 val.

Grįžęs iš sėkmingų pasirodymų Eurovizijoje, dainininkas Vaidas Baumila nemano sustoti ir gerbėjus su juo pasimatyti kviečia jau tradicija tampančiuose vasaros koncertuose. Praėjusią vasarą Vaido koncertai sulaukė didžiulio populiarumo ir klausytojų buvo įvertinti gausiomis teigiamomis emocijomis. Ir šiemet muzikiniams susitikimams dainininkas pasirinko žiūrovams jaukias vietas – „Vasaros terasą“ Vilniuje ir „Ryšių kiemelį“ Kaune. 

Pavasarį didžiuosiuose Lietuvos miestuose pristatęs albumą „Iš naujo“, ir vasaros koncertuose, be naujų albumo kūrinių, Vaidas ketina atlikti geidžiamus savo hitus „Myliu“, „Kai ši muzika skamba“, „Free Love“, „Music is My Soul“, naujausią kūrinį „Ką sugebame geriausiai“, įkvėpusį renginių pavadinimą, ir, žinoma, Eurovizijoje šiltai priimtą „This Time“.

Vaidas kol kas paslaptingai šypsodamasis nutyli, ar vasaros koncertuose galima tikėtis svečių, tik pažada, kad staigmenų žiūrovams tikrai ruošia. Jų lauks 2 valandų gyvo garso, stiprių pop / rock dainų, ryškių vasariškų emocijų ir šviesų šou. Bus įsimintina – Vaido garbės žodis:) 

Bilietų kaina 10 Eur.
Bilietus platina www.bilietai.lt

 



Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: