Vilniaus mokytojų namai
EN

NIRVANA in JAZZ. Hitų Atlikimas Naujai


Šv. Kotrynos bažnyčia
Penktadienis
Rugsėjo 25 d.
18 val.

Atlikėjai:
Anton Rumyantsev 
Jazz Quartet
svečias Valerijus Ramoška.
Džiazo muzikos žvaigždžių atliekamos žymiausios roko grupės "Nirvana" kompozicijos: „Smells Like Teen Spirit“, „Come As You Are“, „Pennyroyal Tee“ „The Man Who Sold The World“ ir kitos visiems žinomos dainos, perleistos per džiazo muzikantų suvokimo prizmę. Neįtikėtini salsos, sambos, bossa novos, swingo, baladžių garso ir ritmų spalvų šėlsmas. Nuostabi ekspresija ir aistringas atlikimas. Visa tai daro legendines kompozicijas žaižaruojančiomis, bei aistringai romantinėmis. 

Naujas žvilgsnis į roko klasiką jau užkariavo kitų šalių muzikos mylėtojus, todėl esame tikri, kad ir Vilniaus publika liks sujaudinta ir sužavėta. Puikūs muzikantai iš Maskvos kurių meistriškumas ir profesionalumas nekelia jokių abejonių, pademonstruos mums tikrą džiazo draivą. 

Visa tai pamatyti ir išgirsti, klausytojai turės galimybę rugsėjo 25 diena 18 valanda, Šv. Kotrynos bažnyčioje nepakartojamame pusantros valandos koncerte, kur roko muzika atgims naujomis spalvomis. 

Kaina: 13.00 - 27.00 €



Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: