Vilniaus mokytojų namai
EN

Koncertas VĖRINYS KALĖDOMS


Šv. Kotrynos bažnyčia
Trečiadienis
Gruodžio 14 d.
19 val.

Atlikėjai:
ASTA KRIKŠČIŪNAITĖ (sopranas),
LAIMA JONUTYTĖ (mecosopranas),
AUDRIUS RUBEŽIUS (tenoras),
IGNAS MISIŪRA (bosas).
Styginių kvintetas:
ANGELĖ  LITVAITYTĖ (I smuikas),
NIJOLĖ  KIŽIENĖ (II smuikas),
VITALIJA  RAŠKEVIČIŪTĖ-GELGOTĖ (altas),
DALIA  LEIGIENĖ (violončelė),
RAMŪNAS  ŠLEKAITIS (kontrabosas).
Vakaro vedėjas – VYTENIS  PAULIUKAITIS.

„Kalėdos – tai metas, kai trumpam sugrįžtame į vaikystę… Laikas, kai norime dovanoti vieni kitiems stebuklus, bent vieną mažą stebuklą. Laikas, kai norime būti geresni, kai prisimename ir pasveikiname į tolimiausius kraštus nuklydusius draugus. Šią dieną, visi mes, dideli ir maži, laukiame mažo STEBUKLO...“ - sako dainininkė Asta Krikščiūnaitė.    

Kalėdiniai koncertai Šv. Kotrynos bažnyčioje jau tapo gražia tradicija – solistė kasmet suburia bičiulius muzikus bendram šventiniam renginiui – šiais metais scenoje susitinka darnus vokalistų kvartetas – Asta Krikščiūnaitė, Laima Jonutytė, Audrius Rubežius, Ignas Misiūra. Drauge apkeliavę ne vieną šalį šie solistai Kalėdoms parengė nuotaikingą koncertinę programą. Jiems talkins styginių kvintetas, vakaro svečias ir koncerto vedėjas – Vytenis Pauliukaitis. Programa pavadinta „Vėrinys Kalėdoms“ - versime įvairių žanrų ir stilių muzikinę giją Kalėdoms... Čia ir duetai, klasikos gijos, improvizacijos, kalėdinių  giesmių, pamėgtų melodijų bei netikėtų ir originalių muzikinių staigmenų pynė.

Puikus vėrinys pasipuošti Kalėdoms!

http://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/rokas-ir-pop/koncertas-verinys-kaledoms-200358/




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: