Vilniaus mokytojų namai
EN

Vasaros startas – labdaros renginys


VMN Kiemelis
Šeštadienis
Birželio 10 d.
12-17 val.

VASAROS STARTAS
„Dogspotas“, suplotasnukių gelbėtojai, kviečia visus gyvūnų mylėtojus bei augintinius pradėti vasarą puikiame ir nuotaikingame labdaros renginyje „VASAROS STARTAS“. Gyvūnams draugiškas renginys vyks pačiame Vilniaus centre, Mokytojų namų kiemelyje (Vasaros terasos zonoj).

Ši kartą sakome – pramogos, pramogos ir dar kartą pramogos! Dauguma jų bus pritaikytos ir subalansuotos tiek šeimininkams, tiek jų mylimiems keturkojams. 

Rengsime visų pamėgtąją Pagundų trasą, augintiniams bus įrengta speciali „poilsio zona“, kurioje jie pasijaus, kaip per tikras atostogas, vyks loterija, renginio svečiai siūlys paraugti skanaus maisto, atsigaivinti pieno kokteiliais, limonadu. Viso renginio metu vyks prekyba rankdarbiais, kuriuos galėsite pasidaryti ir patys. Taip pat galėsite savo augintinį pakviesti pasidaryti manikiūrą

Renginyje dalyvaus ir visas būrys DogSpoto draugų: „DogPunk“, „Yzipet“, „Woof Cake“, „Rudis“, kurie ne tik siūlys įsigyti savo produkcijos, bet ir dalinsis gera nuotaika.

„Vivid Vilnius“ kvies šunų augintojus, mylėtojus ir visus, neabejingus šunims, pasivaikščioti po senąjį Vilnių ir sudalyvauti unikalioje ekskursijoje „Šuniškių pėdelių takais“.

Žinoma, renginyje bus ne tik gausus būrys šauniųjų „DogSpoto“ savanorių, bet ir DogSpoto globotiniai, DogSpoto palapinė, taigi kviečiame visus, kurie nori daugiau sužinoti apie mūsų veiklą ar prisijungti prie DogSpoto komandos.

Renginio „vinis“ – sieksime rekordo! Visus lankytojus kviesime prie specialiai paruoštos sienos, kurioje nekenksmingais dažais bus galima palikti savo augintinio letenos įspaudą. Šis išskirtinis projektas skirtas apjungti visus gyvūnų mylėtojus ir dar kartą patvirtinti DogSpoto šūkį – „KARTU MES GALIME DAUGIAU!“



Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: