Vilniaus mokytojų namai
EN

Vasaros dienos stovykla pradinukams „Vaikų žemės profesijos“


Mokymosi ir informacijos centre, 226 auditorijoje
Pirmadienis
Birželio 19 d.
8.30-17.30 val.

Iš Vaikų žemės stovyklų istorijos:

Po 2016 metų vasaros stovyklos tėveliai sakė: „Man labai patiko, kad vaikai ryte tiesiog bėgte bėgdavo į stovyklą, ir labai nepatiko, kad pasibaigus dienai juos reikėdavo vyte išvyti namo. “
Po 2017 metų pavasario stovyklos tėvelis ramino verkiantį vaiką: „Viskas gerai, vasara jau beveik už mėnesio ir tu vėl čia sugrįši.“
Švietimo kaitos lyderių „Mokyklų tobulinimo centro“ inicijuotas projektas „Vaikų žemė“ nuo 2016 metų vasaros rengia originaliausias dienos stovyklas pradinukams, kurių  pagrindinė mintis – kaskart vis kitoks nuotykis. Birželio mėnesį 1-4 klasių mokinius kviečiame kartu su profesionaliais aktoriais ir iliustratoriais, inovatyviais pedagogais ir edukatoriais atrasti Vaikų žemės profesijas.

Stovyklos idėja:

Kiekvieną dieną skirsime kažkuriai profesijų grupei – menai, sportas, inžinerija/architektūra, amatai. Stovyklautojai dalyvaus kūrybiniuose profesijoms skirtų tekstų skaitymuose, susitiks su skirtingų profesijų atstovais, patys galės išbandyti įvairių profesijų batus, pasiners į daugelį aktyvių, kūrybinių, pramoginių, edukacinių veiklų.

 

O dabar dėmesio, būsimieji Vaikų žemės atradėjai! Ką gi mes kartu su jumis veiksime:

  • Rengsime Vaikų žemės Olimpines žaidynes;
  • Statysime dangoraižius iš... o vat nesakysime, iš ko. Tebūnie paslaptis ;
  • Kursime graffit‘į;
  • Sužinosime neįprastų amatų paslaptis;
  • Rengsime tikrą mugę;
  • Ir šiaip smagiai leisime laiką! 

O svarbiausia – kartu su naujaisiais draugais nersite į užburiantį istorijų pasaulį...

Norėtumėt pasisvečiuoti Vaikų žemėje ir sužinoti įvairių istorijų paslaptis? Tuomet paprašykite mamos, tėvelio, močiutės, senelio ar kito artimo suaugusiojo, kad užpildytų štai šią anketą   ir mes lauksime Jūsų vasaros atostogų pradžioje. Kur atvykti, ką pasiimti, ko neimti ir daugelį kitų svarbių dalykų atsiųsime po registracijos.

O jei vis dar kyla klausimų, tuomet reikia rašyti laišką Justinui į labas@vaikuzeme.lt arba jam paskambinti telefonu 861626966 ir viską išsiaiškinti.

Iki pasimatymo, bičiuli!



Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: