Vilniaus mokytojų namai
EN

XV tarptautinisdainuojamosios poezijos festivalis „Tai-aš“, koncertas „IŠ VISOS ŠIRDIES, IŠ PLAČIOJO PASAULIO“


Šv. Kotrynos bažnyčia
Penktadienis
Spalio 20 d.
18 val.

Susivienijus ir atvėrus širdis su muzika pasibelsti į klausytojų jausmus bei mintis – tai penktadienį  Šv. Kotrynos bažnyčioje žada visas būrys skirtingų šalių atlikėjų. Nepraleiskite unikalios galimybės pamatyti tai, kas gimsta susidūrus skirtingoms kultūroms, patirtims ir vienai meilei poezijai  bei muzikai.

Prancūzė Evelyne Gallet, lietuviškų šaknų turintis rusas Youra Vizbor, Wim Segers ir Ellen Steegen  iš Belgijos – šie talentingi kūrėjai, viešintys festivalyje „Tai – aš“, kartu su ryškiomis ir jaunąją kartą atstovaujančiomis Lietuvos žvaigždėmis EYE'ste la'SEE'te (Aiste Lasyte), Bjelle III, „Kamanių šileliu“, Vygantu Kazlausku su grupe,  Gyčiu Ambrazevičiumi ir grupe vienam vakarui suvienys savo jėgas bei dovanos tarptautinį prieskonį turinčią programą, į klausytoją prabilsiančią skirtingomis kalbomis.

Koncerto trukmė 2 val. (be pertraukos)
Plačiau www.tai-as.lt

Tarptautinis dainuojamosios poezijos festivalis „Tai – aš” rengiamas nuo 2003 m. sukūrė savo legendą: jaukūs vakarai, prasmingi atlikėjų dainų tekstai, išradingos muzikinės kompozicijos ir nuoširdžios klausytojų simpatijos kasmet sutraukia didelį pulką šio festivalio gerbėjų.

http://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/is-visos-sirdies-is-placiojo-pasaulio-pasaulio-spalvom-zaizaruojanti-muzika-225316/




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: