Vilniaus mokytojų namai
EN

XV Tarptautinis dainuojamosios poezijos festivalis „Tai-aš“, koncertas „Tai mes“


Šv. Kotrynos bažnyčia
Šeštadienis
Spalio 21 d.
18 val.

Skirtingos kartos – muzika viena!

Skirtingas kartas gali jungti daugelis dalykų, bet svarbiausias – meilė. O meilė muzikai šį ryšį padaro stiprų, gilų bei ypatingą. Būtent todėl šiemet ryškiausioms Lietuvos dainuojamosios poezijos scenos žvaigždėms su savo šeimos nariais patikėta įspūdingu koncertu uždaryti festivalį „Tai – aš“ .

Šv. Kotrynos bažnyčioje išvysite nepamirštamus šeimos narių pasirodymus. Charizmatiškasis scenos grandas Aidas Giniotis į ją žengs su sūnumi Ignu, nepakartojamą gausios šeimos muzikinį susitikimą dovanos Saulius ir Jokūbas Bareikiai kartu su Jokūbo žmona Dominyka bei dukromis Barbora ir Severija. Savo muzikiniais atradimais publiką džiugins artistiškieji Gediminas ir Ainis Storpirščiai, jautrų ir šiltą autorinių dainų pasirodymą surengs šeimyninis trio – Teresė ir Milda su tėčiu Gintaru Andrijausku.

Kviečiame praleisti bardiškomis spalvomis žaižaruojantį šeštadienio vakarą su publikos numylėtiniais ir paklausyti puikiai pažįstamų ir dar negirdėtų kūrinių, muzikantų dovanojamų iš visos širdies. Nepamirškite kartu pasiimti ir savo tėčių, mamų, sūnų, dukrų ar senelių – juk muzika jungia!

Koncerto trukmė 2 val. (be pertraukos)

Plačiau www.tai-as.lt

Tarptautinis dainuojamosios poezijos festivalis „Tai – aš“ rengiamas nuo 2003 m. sukūrė savo legendą : jaukūs vakarai, prasmingi atlikėjų dainų tekstai, išradingos muzikinės kompozicijos ir nuoširdžios klausytojų simpatijos kasmet sutraukia didelį pulką šio festivalio gerbėjų.

https://shop.piletilevi.ee/public/?concert=225336&design=bilietai&lang=lit&center=1745#view=ticketsselect




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: