Vilniaus mokytojų namai
EN

Koncertas „Netikėtos meilės istorijos“


Šv. Kotrynos bažnyčia
Trečiadienis
Gruodžio 6 d.
19 val.

Kas geriau išsklaido žiemos žvarbą ir sušildo mūsų širdis, jeigu ne jausminga, romantiška, veržli ir pilna pozityvios energijos muzika, sklindanti iš tikrų profesionalų sielų? Būtent tokio meno oazėje galės pabūti kiekvienas, apsilankęs koncerte „Netikėtos meilės istorijos“, kur savo talentus sujungs aukščiausios klasės muzikai – jausmingo ir romantiško balso dainininkė Vaida Genytė ir smuiko virtuozas Zbignevas Levickis. Kartu su jais koncerte pasirodys vienas žymiausių gitaristų Alex Ten ir puikių muzikantų komanda - „Vilniaus senamiesčio kvartetas“ (smuikininkė Vakarė Daukšaitė, altininkė Inga Žiutelytė, violončelininkė Aistė Pamerneckytė, kontrabosininkas Ramutis Ležinskas) ir perkusijos meistras Viktoras Krasauskas. 

Paklausti kas paskatino šiuos charizmatiškus ir didelių publikos simpatijų nuolat sulaukiančius menininkus parengti tokią intriguojančią, jausmingą ir energingą koncertinę programą bei scenoje pasirodyti kartu, muzikantai atsakė, kad tai džiaugsmas ir palaikymas, kurį jie nuolat jaučia sklindant iš Lietuvos meno gerbėjų. Todėl šis koncertas tai žymių menininkų nuoširdumo ištikimai publikai išraiška, kuri bus nuolat jaučiama koncertų metu. 

Zbignevo Levickio, Vaidos Genytės ir grupės koncerte, klausytojai bus apdovanoti tikra nuoširdžių emocijų jūra. Tad ko tikėtis publikai, kai vienoje scenoje susitiks „Žvaigždžių duetai“, „Triumfo arka“, „Chorų karai“ projektų laureatė bei dalyvė ir „Auksinio balso“ komisijos narys? Tai bus įspūdinga ir tikrai jus nustebins bei sužavės! Virtuoziški Zbignevo pasažai, kerintis Vaidos vokalas, jausminga Alex Ten gitara, pritariant visos grupės muzikantų skambesiui, susilies į galingą ir vientisą muzikinę energiją, kuri pakerės publiką nuo pat pirmų garsų. 

Visame pasaulyje žinomų kompozitorių A. Vivaldžio, C. Orfo, A. Piacolos, M.Ravelio, A. L. Vėberio, A. Mocarto, I. Kalmano, I. Mončio, E. Morikonio, A. Bočelio ir kt. kompozitorių auksinės dainos ir melodijos suskambės naujai, netikėtai ir įtaigiai kaip dar niekada neskambėjo Lietuvos scenoje. Klausytojų taip pat laukia ir smuiko virtuozo Zbignevo Levickio autorinis kūrinys „Maestro“. 

Renginys pakerės publika savo profesionalumu, nuoširdumu, emocingumu, nepakartojama atmosfera ir šiltu bendravimu su žiūrovais, todėl šis koncertas tai puiki dovana visiems tikrojo meno gerbėjams. Tai bus atgaiva sielai ir kelionė į magišką muzikos pasaulį kur pradings realybė ir gyvenimo rūpesčiai.

Organizatoriai kviečia nepraleisti progos ir apsilankyti išskirtiniame meno spektaklyje kur muzika ir artistų meistriškumas sugriaus sienas. 

Daugiau informacijos apie atlikėjus: 

Dainininkė Vaida Genytė – aktyviai koncertuoja Lietuvoje ir užsienyje. Ji yra sukūrusi vaidmenis miuzikluose „Paryžiaus katedra“, „Žmogus iš La Mančos“, „Tadas Blinda“, „Ugnies medžioklė su varovais“. 2010 m. solistė Ravelo mieste (Italija) tarptautiniame muzikos festivalyje „Canzoni del mondo“ laimėjo antrąją vietą. V. Genytė dalyvauja TV projektuose, veda pramoginius renginius ir koncertus. Ji buvo LTV konkurso „Lietuvos tūkstantmečio vaikai“ vedėja, dalyvavo net keliuose LNK televizijos muzikinių šou projektuose „Žvaigždžių duetai“ ir su Alanu Chošnau laimėjo 2-ąją vietą, dainavo LTV muzikiniame projekte „Triumfo arka“ bei TV3 televizijos projekte „Chorų karai“.

Smuikininkas Zbignevas Levickis – vienas žymiausių Lietuvos smuiko virtuozų, valstybinio simfoninio orkestro pirmasis smuikas ir koncertmeisteris, daug ir aktyviai koncertuoja mūsų šalyje ir užsienyje. Pripažintas menininkas pastoviai dalyvauja įvairiuose meno projektuose, nuolat ieško naujų išraiškos formų, rengia įvairių žanrų ir stilių intriguojančias meno programas, kurios sukelia publikos ovacijas ir didžiulį visuomenės susidomėjimą. Būdamas puikus muzikantas ir įdomi bei kūrybiška asmenybė Z. Levickis yra kviečiamas dalyvauti LRT projekto „Auksinis balsas“ žiuri komisijoje kur savo taikliais bei nuoširdžiais pastebėjimais padeda tobulėti projekto dalyviams. 

Gitaristas Alex Ten – jau ilgą laiką yra ryški asmenybė Lietuvos scenoje. Dėka savo įvairiapusiškumo ir virtuoziškos atlikimo technikos , Alex Ten koncertuoja su įvairių stilių muzikantais: Gyčiu Paškevičiumi, Andriumi Kaniava, Marijonu Mikutavičiumi, Martynu Kuliavu, Ieva Prudnikovaite, Gintaru Šulinsku, Ričardu Baniu, Mantu Jankavičiumi bei kitais.

http://www.tiketa.lt/LT/netiketos_meiles_istorijos_17537



Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: