Vilniaus mokytojų namai
EN

Koncertas „DEDIKACIJA LIETUVAI“


Šv. Kotrynos bažnyčia
Ketvirtadienis
Vasario 15 d.
19 val.

Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo 100-mečio minėjimas
Solistas DAUMANTAS KIRILAUSKAS (fortepijonas),
Vilniaus m. sav. ŠV. KRISTOFORO KAMERINIS ORKESTRAS,
Dirigentas ir meno vadovas MODESTAS BARKAUSKAS.

Šv. Kristoforo kamerinis orkestras kviečia drauge minėti Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo 100-metį ir, susirinkus Šv. Kotrynos bažnyčioje šios didžios istorinės sukakties išvakarėse, drauge klausytis Lietuvos nacionalinės kultūros ir meno premijos laureato, kompozitoriaus Osvaldo Balakausko ir Johano Sebastiano Bacho muzikos.
Vakaro solistas – Daumantas Kirilauskas – pianistas, Lietuvos muzikos akademijos docentas, kurio arsenale ne tik puiki pianistinė, technika, artistinė įtaiga, jo skambinimui taip pat būdinga „<...> gili, išgyventa rimtis, <...> sugebėjimas koncerte sukurti garsų dramos atmosferą.“ (Literatūra ir Menas Nr.47 (3407).
Orkestrui diriguos Naujųjų metų išvakarėse maestro Donato Katkaus pavedimu paskirtas naujasis orkestro meno vadovas ir vyr. dirigentas – Modestas Barkauskas.

Programoje: PREMJERA – Osvaldo Balakausko „Dialogai“ styginių orkestrui ir fortepijonui, subtiliausi Johano Sebastiano Bacho kūriniai.

http://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/sv-kristoforo-orkestro-dedikacija-lietuvai-238941/




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: