Vilniaus mokytojų namai
EN

Kristupo festivalis. BYRON WALLEN: MUSIC OF MY SOUL


Šv. Kotrynos bažnyčia
Antradienis
Liepos 31 d.
19 val.

Liepos 31 d., antradienį, 19 val.
Šv. Kotrynos bažnyčioje (Vilniaus g. 30, Vilnius)

Atlikėjai: BYRON WALLEN (trimitas, klavišiniai, Didžioji Britanija/Belizas)
Kviestinė atlikėja ESKA (vokalas, Zimbabvė/Didžioji Britanija)
ROB LUFT (gitara, Didžioji Britanija)
PAUL MICHAEL (bosas, Didžioji Britanija)
ROD YOUNGS (mušamieji, JAV)

Kristupo festivalyje svečiuojasi trimitininkas, kompozitorius, prodiuseris Byronas Wallenas kartu su savo grupe Four Corners. Jei nežinote jo laimėjimų, nuopelnų ir įtakos džiazo pasaulyje, bet žiūrite „Sostų karus” – prieš Jus vienas iš šio serialo garso takelio kūrėjų. Kiti grupės nariai – būgnininkas Rodas Youngsas, bosistas Paulas Michaelas nuolatos koncertuoja su ryškiausiomis džiazo žvaigždėmis. Jaunasis (24 m.) gitaristas Robas Luftas jau šiandien yra lyginamas su tokiomis legendomis kaip John McLaughlin, Al Di Meola bei Paco De Lucia.
Ši įspūdinga komanda pristatys kviestinę projekto žvaigždę – vieną geriausių Didžiosios Britanijos dainininkių, multiinstrumentalistę Eską Mtungwazi. Nepaprastu talentu apdovanota atlikėja, visa jėga atsiskleidė debiutiniame albume ESKA. Nominuota prestižiniam Mercury prizui, pribloškusi muzikos pasaulį savo balsu bei kūryba, atlikėja pradžiugins ir jus!
Muzikai paruošė programą, sunkiai pasiduodančią standartiniam apibūdinimui. Joje persipina soulo, džiazo, folk muzikos elementai, sukurdami harmoningą visumą.

Programoje D. Ellington, T. Monk, B. Strayhorn, autoriniai B. Wallen ir Eska kūriniai

http://www.tiketa.lt/LT/kristupo_festivalis__eskabyron_wallen_18957



Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: