Vilniaus mokytojų namai
EN

XVI tarptautinis dainuojamosios poezijos festivalis '„TAI - AŠ“ | „Solo. Ir drauge“


Šv. Kotrynos bažnyčia
Ketvirtadienis
Spalio 18 d.
19 val.

Atlikėjai:

Andrius Kulikauskas (Gintaras Šulinskas - gitara).
Kostas Smoriginas su grupe (Andrius Balsys -  klavišiniai, Martynas Kuliavas – gitara).
Ilona Balsytė (Martynas Kuliavas – gitara).
Koncerto trukmė 1,5 val. (be pertraukos).

16-ojo tarptautinio dainuojamosios poezijos festivalio „Tai-aš“ atidarymo koncerte žiūrovai kviečiami susitikti su iškiliais ir visų pasiilgtais atlikėjais ir kūrėjais. Koncerto pavadinimas „Solo. Ir drauge“ pasirinktas neatsitiktinai: visus vakaro herojus sieja bendras vardiklis - teatras. Jame susipynę ir menininkų kūrybiniai keliai.

Ilona Balsytė ir Andrius Kulikauskas kartu kūrė legendiniame „Dainos teatre“, o su Kostu Smoriginu susitiko didelio pasisekimo sulaukusiame dueto spektaklyje „Meilės laiškai“. Gitaristas Martynas Kuliavas, nesenai prisijungęs prie Kosto Smorigino kūrybinės grupės, kartu su Ilona Balsyte sukūrė teatralizuotą koncertą „Svajonių gatvės“, tad koncerto žiūrovai gali tikėtis  kūrybinių siurprizų atliekamų ir solo, ir drauge.


Tarptautinis dainuojamosios poezijos festivalis „Tai – aš“ rengiamas nuo 2003 m. sukūrė savo legendą: jaukūs vakarai, prasmingi atlikėjų dainų tekstai, išradingos muzikinės kompozicijos ir nuoširdžios klausytojų simpatijos kasmet sutraukia didelį pulką šio festivalio gerbėjų.

https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/xvi-tarptautinis-dainuojamosios-poezijos-festivalis-tai-as--solo-ir-drauge-259781/




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: