Vilniaus mokytojų namai
EN

XVI tarptautinis dainuojamosios poezijos festivalis „TAI - AŠ“ | „Iš visos širdies, iš plačiojo pasaulio“


Šv. Kotrynos bažnyčia
Penktadienis
Spalio 19 d.
18 val.

„Iš visos širdies, iš plačiojo pasaulio“. Pasaulio spalvom žaižaruojanti muzika

Šis koncertas – tai žaižaruojantis vitražas sudarytas iš dainų, atskriesiančių iš skirtingų Europos kampelių ir skambėsiančių įvairiausiomis kalbomis. Kiekvienas klausytojas ras tai, kas atliepia jo širdį. Gal tai bus mąslios ir kartais ironiškos Gedimino Storpirščio dainos ar „Baltų varnų“ skaidrios melodijos, o gal po koncerto negalėsite nustoti niūniuoti šmaikščių žemaitiškų Povilo Girdenio dainų.  Šv. Kotrynos skliautuose aidės nuoširdūs Liubos Nazarenko romansai, keltiško kolorito prisodrintos grupės iš Airijos „The Blue Back Waves“ dainos, romantiškai ir svajingai nuteiks Belgijos atlikėjų RD.RAW ir Ruben Schelstraete dainos bei Prancūzijos bardų Ganance Bauhain ir Daniel Jeanbrau pasirodymai. Net jei giliai nesidomite dainuojamosios poezijos žanru, tikrai verta išgirsti šią labai įdomią, spalvingą ir pripažintą užsienio bardų kompaniją.

Visi pasirodymai labai saviti ir skirtingi, bet juos vienija tai, kas yra bardiškos savasties ašis - nuoširdumas ir žinutė, keliaujanti tiesiai į klausytojo širdį, nesvarbu, kokia kalba ji buvo išdainuota...

Tarptautinis dainuojamosios poezijos festivalis „Tai – aš“ rengiamas nuo 2003 m. sukūrė savo legendą: jaukūs vakarai, prasmingi atlikėjų dainų tekstai, išradingos muzikinės kompozicijos ir nuoširdžios klausytojų simpatijos kasmet sutraukia didelį pulką šio festivalio gerbėjų.

https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/xvi-tarptautinis-dainuojamosios-poezijos-festivalis-tai-as--is-visos-sirdies-is-placiojo-pasaulio-260096/




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: