Vilniaus mokytojų namai
EN

Didysis Šventinis Maskvos Danilos Vienuolyno patriarchalinis vyrų choras


Šv. Kotrynos bažnyčia
Penktadienis
Spalio 4 d.
19 val.

Atsižvelgiant į daugybę pageidavimų Didysis Choras Vilniuje koncertuos su Ypatingu koncertu!

Skubame paskelbti puikią žinią! Atsižvelgiant į nesibaigiančius susižavėjusių tikrosios bažnytinės muzikos gerbėjų pageidavimus, pavyko susitarti, kad Vienas geriausių Šių dienų Chorų – Didysis Šventinis Maskvos Danilos Vienuolyno patriarchalinis vyrų choras vėl koncertuos 2019 metų spalio 4-ąją 19 val. visų pamėgtoje, jaukioje Šv. Kotrynos bažnyčios (Vilniaus g. 30) salėje Vilniuje!

Ir tai bus ne tik išskirtinis koncertas! Būtent jame Choras atliks savo pačius nuostabiausius kūrinius, dėl kurių jau esantis sąstatas bus papildytas dainininku, apdovanotu unikaliu balsu – žemuoju bosu (basso profundo)!

Choro užimtumas didžiulis – pavyko surasti laisvą datą tik po metų nuo dabartinio pasirodymo! Jo pagrindinė užduotis – šlovinti senovinį stačiatikių giedojimo meną visame pasaulyje, ir, aišku, dalyvauti apeigose Šventovėse. Ir vis dėlto mums pavyko surasti laimingą Lietuvai galimybę ir su džiaugsmu ir palaiminimu mes skelbiame datą bei koncerto vietą: 2019 m. spalio 4-ąją, 19 val. Šv. Kotrynos Bažnyčios salėje! 

ŠVENTINIS MASKVOS DANILOS VIENUOLYNO PATRIARCHALINIS VYRŲ CHORAS – tai stebuklas! Tai – Dievo sutvertas stebuklas! Patriarcho Aleksijaus inauguracijos metu būtent šis Choras buvo išrinktas iš didelio skaičiaus dvasinių ir bažnytinių kolektyvų už puikų profesionalumą, balsų grožį, už tai, kas vadinama Dieviškąja apvaizda mene!

Tai didžiulis įvykis mūsų šalies kultūriniame gyvenime, nes panašaus masto ir reikšmės Artistai mūsų šalyje pasirodo gana retai. Ir todėl, įskaitant koncerto prasmingumą, o taip pat ribotą vietų salėje skaičių (tik 350!) rekomenduojame iš anksto pasirūpinti bilietais!

Įstabus koncertas, kuriame skambės patys įžymiausi dvasinės, ir ne tik, muzikos istorijoje kūriniai, kiekvieno siela patirs tikrą palaimą!

Choro repertuare – Didžiųjų ir „dvunadesiatinių“ švenčių giedojimai, dalis Virgilijos ir Dieviškosios liturgijos, Gavėnios, Kalėdų ir Šventų Velykų giesmės, Kalėdines giesmės, religinių eilių, istorinės giesmės ir dainos, o taip pat romansai, valsai, liaudies dainos ir šiuolaikinių autorių dainos, rusų ir užsienio klasikinė muzika.

Bilietai į vienintelį Maskvos Danilos Vienuolyno vyro choro koncertą
2019 m. spalio 4-ąją Vilniuje 19 val. Šv. Kotrynos scenoje (Vilniaus g. 30)
parduodami visose Bilietai.lt kasose!

Visa informacija dėl bilietų užsakymo ir bendradarbiavimo telefonu:
+370 671 76 502; +370 647 40 255.




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: