Vilniaus mokytojų namai
EN

koncertas „POETIŠKOJI KATKIANA“ SU KRISTOFORO ORKESTRU


Šv. Kotrynos bažnyčia
Ketvirtadienis
Balandžio 4 d.
19 val.

Pasitinkant tikrąjį pavasarį jūsų dėmesiui nepaprastai linksmai svajingas koncertas su maestro Donatu Katkumi priešaky – POETIŠKOJI KATKIANA!

Pavasaris – tai metas, kai viskas pabunda, atgyja ir džiugina. O maestro Donatas Katkus – pavasarinė bomba; jis kaip ir pavasaris Lietuvoje, nenuspėjamai stebinantis savo budinančiomis replikomis, gaivinantis nepaprastomis kūrinių interpretacijomis, džiuginantis savo nesenkančiais „šposais“. 

Koncerto programoje bus ir iškilmingo, preciziško Mozarto lengvumo, ir muzikinio chuliganizmo, be kurio Fausto Latėno kūryba nebūtų savimi ir, be abejonės, Osvaldo Balakausko mąslaus poetiškumo. 

Šįkart kviečiame Jus švęsti pavasarį su muzika, žvitriuoju ir universaliuoju Šv. Kristoforo kameriniu orkestru, šįkart jam diriguosiančiu charizmatiškuoju Donatu Katkumi ir orkestro mylimu tenoru Edgaru Davidovičiumi. Bus koncertas į sveikatą (sako – juokas gamina vitaminą C).

Programa:

F. Latėno Vokalinis ciklas „Iš Helen Blinkevičienės rankraščių ir Prano Blinkevičiaus sąsiuvinių“, Juozo Erlicko žodžiai

W. A. Mozarto kvartetai

O. Balakausko „Invencija ir šokis“

ATLIKĖJAI

Vilniaus ŠV. KRISTOFORO KAMERINIS ORKESTRAS

Meno vadovas ir vyr. dirigentas MODESTAS BARKAUSKAS

Diriguoja DONATAS KATKUS

Solo – EDGARAS DAVIDOVIČIUS (tenoras)

https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/poetiskoji-katkiana-su-kristoforo-orkestru-279251/




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: