Vilniaus mokytojų namai
EN

KRISTUPO FESTIVALIS | „BRAZILIŠKA GITARA“


Šv. Kotrynos bažnyčia

Antradienis
Liepos 30 d.
19 val.

Renginys bus filmuojamas ir fotografuojamas. Bilietą įsigijęs asmuo supranta, jog jo atvaizdas gali būti matomas renginio nuotraukose ar vaizdo įrašuose, ir sutinka, kad šios nuotraukos ar vaizdo įrašai gali būti patalpinti viešai prieinamuose socialiniuose tinkluose ar media priemonėse. 

Jei manote, kad žinote kaip grojama gitara, turite išvysti perkusinio grojimo pirštais meistrą - Eduardo Agni. Net nebandysime apibūdinti kokiais būdais jis prakalbina savo instrumentą, tačiau pažadame, jog įspūdis bus nevienadienis.

E. Agni muzikavo nuo vaikystės, o gitara susidomėjo būdamas trylikos. Kelerius metus jis stengėsi prisitaikyti prie klasikinės muzikos atlikėjams keliamų reikalavimų, tačiau bergždžiai. Jame slypintis stiprus kūrybinis pradas, skatino savarankiškus eksperimentus, kurie galop atvedė į pasaulinį pripažinimą ir kaip gitaristą, ir kaip kompozitorių. 

E. Agni sukūrė muziką daugybei dokumentinių, vaidybinių filmų, serialų, spektaklių. Koncertavo daugiau kaip 30 pasaulio šalių. Kritikai vieningai sutaria, jog jis - tarsi gaivus vėjo gūsis, į kiekvieną pasirodymą atpučiantis ypatingą skambesį, dvelkiantį minimalizmu, brazilišku folku bei pasaulio muzikos prieskoniais. 

Programoje autoriniai E. Agni kūriniai.

https://www.tiketa.lt/LT/kristupo_festivalis__braziliska_gitara_21205


Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: