Vilniaus mokytojų namai
EN

FESTIVALIS „NOWJAPAN“ | KOSTIUMŲ PASIRODYMAS „COSPLAY 2019“


Šv. Kotrynos bažnyčia
Šeštadienis
Rugsėjo 14 d.
13 val.

Gatvėje prasilenkiate su vienu Son Goku. Tuomet su antru. Kelio paklausia beveik trijų metrų ūgio angelas su plasnojančiais sparnais. Keliaukite kartu su ta būtybe ir savo akimis išvysite įspūdingiausią Lietuvoje Cosplay pasirodymą. Tai fenomenas, kurio metu nowJapan renginio dalyviai persirengia ir įsikūnija į įvairiausius Anime / Manga / komiksų / video žaidimų / veiksmo filmų personažus ir atlieka nepamirštamus pasirodymus scenoje. Netikite? Apsilankykite ir įsitikinkite patys.

nowJapan durys atviros visiems cosplay mėgėjams ir profesionalams. Kaip renginio svečiai galite stebėti, bet nepamirškite džiūgauti ir palaikyti jums labiausiai patikusius dalyvius. O žengiantiems ant scenos — mūsų padrąsinimas, draugiška atmosfera, visos reikalingos žinios ir galimybė atstovauti Lietuvą tarptautiniame EuroCosplay konkurse, kuris vyks MCM London Comic Con’e!

Pasirodyk vienas. Pasirodyk su visa savo šeima. Gal pavyks suburti visą cosplay giminę? Mūsų konkurse galima varžytis dėl geriausio Cosband ir Duo titulo! O gal turi slaptą talentą ir pagaliau nusprendei jį atskleisti? Dalyviai, kurie sugebės nustebinti teisėjus savo siuvimo sugebėjimais ar ypatingu šarvu (o gal lazeriu?), bus nominuoti Best Craft ir Best Tailor titulais. Taip pat ypatingos svarbos Erabareshi Mono (išrinktojo) nominacija, pripažįstama tiek publikos, tiek komisijos vertinimu!
 

Jeigu viską žinai, nowJapan kviečia registruotis jau dabar: https://www.nowjapan.lt/wp-content/uploads/2019/07/NJ-19CosplayLT.pdf
✿ EuroCosplay registracija → https://forms.gle/KszxUoUUjBU4XhMW9
✿ Senshi Solo ir OC registracija → https://forms.gle/Ch1CiNk9WZ8af3NYA
✿ Senshi Cosband ir Duo registracija → https://forms.gle/gRSRSJrCtuG3vja46
✿ Senshi Šokio ir Muzikinio atlikimo registracija → https://forms.gle/N7qUbqJz4ooM8yaG9
SVARBU: pildant registraciją būtina prisijungti prie Google paskyros. Iškilus nesklandumams, kreipkitės žemiau nurodytu paštu.

Jeigu dar abejoji, tačiau tau įdomu, parašyk mums cosplay@nowjapan.lt
Registracija tęsis iki rugpjūčio 23 dienos, 23:59 Lietuvos laiku.
#nowjapan #nowjapan2019 #nowjapancosplay 
(⊃。•́‿•̀。)⊃━✿✿✿✿✿✿


COSPLAY (コスプレ kosupure) = KOSTIUMAS + VAIDINIMAS = MENO PERFORMANSAS!

o(^^o)(o^^o)(o^^o)(o^^)o

https://tickets.paysera.com/lt/event/nowjapan-2019-cosplay



Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: