Vilniaus mokytojų namai
EN

XVII tarptautinis dainuojamosios poezijos festivalis „Tai-aš“


Šv. Kotrynos bažnyčia
Ketvirtadienis
Spalio 17 d.
19 val.

BALTOS VARNOS „VIRSMAS“ 
Festivalio atidarymo koncertas 

Koncerto trukmė 1,5 val.  

17 metų sulaukęs Tarptautinis dainuojamosios poezijos festivalis „Tai – aš“ gręžiasi į jaunuosius kūrėjus ir žiūrovus (na ir žinoma tradiciškai laukia tų, kurie jauni širdimi). Festivalio atidarymo koncerte, jaunosios kartos šiuolaikinės dainuojamosios poezijos atstovės BALTOS VARNOS kviečia į savo antrojo albumo pristatymą ten, kur tas virsmas ir prasidėjo – po šv. Kotrynos bažnyčios skliautais. 

Atlikėjai: 

Milda Andrijauskaitė - Bakanauskienė (vokalas, smuikas, gitara)
Teresė Andrijauskaitė (vokalas, smuikas, gitara)
Julius Bakanauskas (bosinė gitara)
Tomas Urbanavičius (būgnai)
Tadas Dešukas (mandolina)
Martynas Nugaras (perkusija)
Styginių kvartetas: Vytautas Mikeliūnas (I smuikas), Jurgita Gaubytė (II smuikas), Birutė Bagdonaitė (altas) ir Onutė Švabauskaitė (violončelė)

Programoje: autorinės grupės BALTOS VARNOS dainos iš naujojo albumo „Virsmas“ atliekamos su styginių kvartetu ir papildytos įspūdingomis šviesų dailininko Arvydo Buinausko kompozicijomis.
 
Tarptautinis dainuojamosios poezijos festivalis „Tai – aš”, rengiamas nuo 2003 m. „Tai – aš” tai: bendruomeninės, tarpkultūrinės kūrybinės laboratorijos jauniesiems dainų ir tekstų autoriams, atlikėjams, po Lietuvos miestelius ir į kaimynines šalis keliaujantys koncertiniai ekipažai, Lietuvos ir užsienio atlikėjų pasirodymai vaikams ir ne vaikams bei jaukūs autorinės kūrybos naktinėjimai iki paryčių...



Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: