Vilniaus mokytojų namai
EN

XVII tarptautinis dainuojamosios poezijos festivalis „Tai-aš“


Šv. Kotrynos bažnyčia
Šeštadienis
Spalio 19 d.
18 val.

„TAI – MES“

Skirtingos kartos – muzika viena!

Koncerto trukmė 1,5 val. (be pertraukos)

 Atlikėjai:

Aidas Giniotis
Saulius Bareikis
Ignas Giniotis
Jokūbas Bareikis su žmona Dominyka ir dukromis
Jaunosios kartos aktorių grupė „Pliumbum“: Aistė Šeštokaitė, Božena Aleksandrovič
Urtė Smulskytė, Matas Pranckevičius, Džiugas Širvys.

Kad judėtum į priekį savo pasirinkimų kelyje, turi sugrįžti prie savo šaknų. Būtent todėl po vieną, skambiais duetais bei kiekvienas su savo muzikuojančiomis šeimomis į Šv. Kotrynos bažnyčios sceną festivalio „Tai – aš“ baigiamajame šeštadienio koncerte kils dainuojantys aktoriai, bardai grandai – Saulius Bareikis ir Aidas Giniotis. Nebus čia dvikovos. Scenoje naujai suskambės visų laikų geriausios maestro Vytauto Kernagio ir autorinės aktorių bardų dainos atliekamos su besąlygiška meile dainai, poezijai, artimajam ir mums visiems.

Reta galimybė pamatyti Sauliaus Bareikio ir sūnaus Jokūbo duetą, dar retesnė – išgirsti juos muzikuojant su gausia Jokūbo šeima. 

Kaip pasikeitė dainuojamoji poezija šiomis dienomis? Aidas Giniotis scenoje šį kartą pasirodys ne tik su savo sūnumi Ignu, bet ir drauge su jaunosios kartos aktoriais. Vytauto Kernagio dainos, pasitelkiant instrumentus bei balsus, atgims jautriai, kitaip nei įprasta ir svarbiausia – nuoširdžiai. 

Kodėl verta apsilankyti koncerte? Šis koncertas – viena iš nedaugelio progų pastaraisiais metais išgirsti A. Giniotį dainuojantį Vilniuje. Patyrę bardai gros gerai pažįstamas ir mėgstamas dainas, jaunieji – naujai prakalbins tuos kūrinius, kurie tapo pagrindu Lietuvoje besikuriant dainuojamajai poezijai. Neįmanoma atsispirti tokiam geros muzikos vakaro viliotiniui!

Tarptautinis dainuojamosios poezijos festivalis „Tai – aš”, rengiamas nuo 2003 m. „Tai – aš” tai: bendruomeninės, tarpkultūrinės kūrybinės laboratorijos jauniesiems dainų ir tekstų autoriams, atlikėjams, po Lietuvos miestelius ir į kaimynines šalis keliaujantys koncertiniai ekipažai, Lietuvos ir užsienio atlikėjų pasirodymai vaikams ir ne vaikams bei jaukūs autorinės kūrybos naktinėjimai iki paryčių...

https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/tai-mes-294719/




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: