Vilniaus mokytojų namai
EN

Romeo and Juliet & Pink Floyd


Šv. Kotrynos bažnyčia
Trečiadienis
Vasario 12 d.
16:00 ir 19:00 val.

Pasaulio turas! Premjera!
International Cultural Foundation & Vienos šokio teatras pristato:
Teatralizuotas šokių šou «Romeo ir Džuljeta muzika Pink Floyd»

Vasario 12 d. VILNIUS / Šv. Kotrynos bažnyčia - 16:00 val.
Vasario 12 d. VILNIUS / Šv. Kotrynos bažnyčia - 19:00 val.
Vasario 13 d. KLAIPĖDA / Kultūros centras «Žvejų rūmai» - 19:00 val.
Vasario 14 d. ŠIAULIAI / Koncertų salė «Saulė» - 19:00 val.

Visiems šiuolaikinio šokio baleto mėgėjams suteikiama unikali galimybė užeiti ir savo akimis pamatyti romantišką šou „Romeo ir Džuljeta“ , šiuolaikiniame aiškinime, grojant garsios kultinės grupės „Pink Floyd“ muzikai. Tai originalus šou, sužavėjęs žiūrovus visame pasaulyje ir pakeitęs požiūrį į amžinąją Šekspyro istoriją, kuri sukėlė didžiulį Euriopos žiūrovų rezonansą, kur spektaklis buvo priimtas su didžiuliu pasisekimu. 

Tarptautinio Kultūros Fondo „International Cultural Foundation“ pagalba Vienos teatras parodė  eilę išparduotų koncertų Italijoje, Norvegijoje, Švedijoje ir dabar su pasididžiavimu pristato šokių šou „Romeo ir Džuljeta“  Lietuvoje.

Tai vienas iš unikaliausių ir didelio masto spektaklių pasaulio teatro scenoje su instaliacijomis, pilnas spalvingų specefektų, šviesos fejerverkų, nepaprastų kostiumų ir romantiškų emocijų.

Šou baletas „Romeo ir Džuljeta“ – tai drąsių idėjų, minčių ir vienos iš sėkmingiausių mūsų laikų roko grupių novatoriškos muzikos derinys. Novatoriškumas taip pat yra tame, kad jis drąsiai patiki pagrindinius vaidmenis geriausiems ir garsiausiems aktoriams, dirbantiems įvairiose aikštelėse visame pasaulyje.

Rinktinė emocinė muzika „Pink Floyd“, legendiniai garsiosios grupės hitai: Another Brick In The Wall, Money, Time, Comfortably Numb ir kiti, neįprasta plastika,  elegantiškas ir rinktinis Džuljetos šokis, nuostabi Romeo choreografija, vietoj dekoracijų – šviesos efektai ir vaizdo instaliacijos! Visa tai panardina žiūrovą į nemirtingą Šekspyro istoriją apie du Veronos įsimylėjusius, leidžia pakeisti žiūrovo požiūrį į šiuolaikinę klasiką ir pažvelgti į ją iš kitos pusės!

„Romeo ir Džuljeta“ – tai grynas menas, kuris neabejotinai sužavės publiką ir visus, kas pirmą kartą pamatė šį grožį. Šviesa, šešėlių žaismas ir aukščiausios klasės šokis – nuostabus pasirodymas, pilnas iliuzijų, plastikos ir muzikos.

Išsamiau: http://romeo.incultfund.com/home-lt




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: