Vilniaus mokytojų namai
EN

Kazimieras Likša ir styginių kvartetas


Šv. Kotrynos bažnyčia
Trečiadienis
Lapkričio 6 d.
19:00

Kazimieras Likša skelbia koncertinį turą su styginių kvartetu

Muzikos ir tekstų autorius ir atlikėjas Kazimieras Likša kviečią į koncertus su styginių kvartetu. Buvęs grupės „Karma“ lyderis skelbia koncertinį turą, kurio metu, kartu su styginių kvartetu, surengs tris koncertus.

Išskirtiniai pasirodymai vyks didžiuosiuose šalies miestuose: lapkričio 6 d. Šv. Kotrynos bažnyčioje Vilniuje, lapkričio 24 d. „Žalgirio“ arenos Bosca amfiteatre Kaune ir gruodžio 8 d. Klaipėdos dramos teatre. Koncertuose gerbėjai išgirs naujas dainas iš albumo „Tavo mylimiausia daina“ ir populiariausius Kazimiero Likšos hitus, atliekamus kartu su styginių kvartetu.

Bilietus į Kazimiero Likšos koncertus Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje jau galima įsigyti visose „Bilietai.lt“ kasose ir internetu: www.bilietai.lt.

Kazimieras Likša kartu su styginių kvartetu – „Per pusę“: http://bit.ly/2krZgIn

„Akustinė, o gal labiau kamerinė, programa su styginiais visuomet yra ypatingas įvykis. Nepamenu kitų koncertų, kuomet visa publika yra tokia susikoncentravusi į kiekvieną garsą, kuris sklinda iš šių instrumentų“, – sako Kazimieras Likša. „Šiais metais išleidau savo antrąjį solo albumą „Tavo mylimiausia daina“ ir pamaniau, kad nėra geresnio būdo užbaigti šio albumo etapą koncertiniu turu per Lietuvą kartu su styginiu kvartetu“.

Kazimieras Likša – „Pažadas“: http://bit.ly/2XO63en
Prieš trejus metus pradėjęs solinę karjerą ir jau pristatęs debiutinį albumą, daugumai gerbėjų žinomas kaip buvęs muzikinės grupės „Karma“ vokalistas ir dainų autorius, Kazimieras Likša savo kelią muzikoje pradėjo 2009 m., kada vos baigęs mokslus buvo pakviestas „apšildyti“ Andriaus Mamontovo „1000 koncertų turo“ koncertus.

Tais pačiais metais Kazimieras įkūrė grupę „Karma“, kuri gyvavo iki 2015 m. „Karma“ išleido mini-albumą „Kitaip“ EP ir du studijinius albumus „Užsimerksiu“ bei „Gyvenimo pradžia“. Grupė „Karma“ surengė keletą turų po Lietuvą, taip pat koncertavo Lenkijoje, Vokietijoje, Šveicarijoje, Airijoje ir Anglijoje. 2013 m. grupė buvo pristatyta „Geriausios metų roko grupės“ titului laimėti „M.A.M.A.“ apdovanojimų ceremonijoje.

Kazimieras Likša – „Mieloji, tai tu“: http://bit.ly/2EYd057

Savarankišką karjerą pradėjęs Kazimieras Likša 2017 m. išleido debiutinį solo albumą „Per pusę“ ir geriausių grupės „Karma“ bei savo dainų rinkinį, kurį įrašė kartu su styginių orkestru. Abu albumai buvo pristatyti koncertinėse gastrolėse po Lietuvą.

2018-uosius metus Kazimieras Likša pradėjo triumfuodamas – „MAMA“ apdovanojimuose jis buvo nominuotas „Geriausio metų atlikėjo“ prizui laimėti, dėl kurio varžėsi su Donatu Montvydu, „Ten Walls“ ir „Daddy Was A Milkman“. Šiuos metus Kazimieras Likša pradėjo išleisdamas kartu su žinomu norvegų prodiuseriu Snorre Bergerud įrašytą solo albumą „Tavo mylimiausia daina“, kurį pristatė koncertuose Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje.

Kazimieras Likša – „Praeities aidas“: http://bit.ly/2Tv2HOU

Kazimiero Likšos koncertinį turą su styginių kvartetu pristato didžiausias Baltijos šalių koncertų rengėjas „Live Nation Lietuva“, šiemet Vilniuje, Kaune ir Palangoje surengsiantis tris didžiausio pasaulyje „Pink Floyd“ muzikos šou „Brit Floyd“, „Grammy“ apdovanojimams nominuotos tarptautinės muzikos sensacijos „Celtic Woman“ pasirodymą ir „Daddy Was A Milkman“ megakoncertą Vilniuje, „Žalgirio arenoje“ vyksiantį unikalų „Ten Walls“ ir Lietuvos valstybinio simfoninio orkestro koncertą „Symphony“ bei kitų metų pradžioje pirmakart Lietuvoje vyksiantį britų elektroninės muzikos grupės „Orchestral Manoeuvres In The Dark“ pasirodymą.



Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: