Vilniaus mokytojų namai
EN

Vaikams. Muzikinis nuotykis į teatro ir pasakų pasaulį


Šv. Kotrynos bažnyčia
Šeštadienis
Lapkričio 16 d.
13 val.

 2019 metų lapkričio 16 dieną, 13 val, Šv. Kotrynos bažnyčioje Vilniuje bus laukiami mažieji klausytojai, kuriuos į muzikinį nuotykį po teatro pasaulį kvies dainuojantys aktoriai Gediminas Storpirštis bei Andrius Kaniava, o labai juokingus eilėraščius bei ištraukas iš savo kūrybos skaitys rašytojas ir, tuo pačiu, popietės šeimininkas Tomas Dirgėla.

Aktoriai Andrius Kaniava ir Gediminas Storpirštis yra panašią istoriją turintys aktoriai.
Bandykite atspėti, kokią? Atspėjote! Jie labai daug metų vaidina vaikams, daugiausia muzikiniuose spektakliuose. Neseniai abu aktoriai šėlo bendruose koncertuose pavadinimu „Ten seneliai jauni“, o šioje popietėje jie, kiekvienas atskirai, pakviesti į muzikinį nuotykį, apdainuoami įvairius gyvūnėlius, pasakų herojus ir istorijas, nuotaikingai supažindindami jus su gražiausiomis, kadaise skambėjusiomis ar iki šiol skambančiomis dainelėmis, tuo pačiu jūsų tėvelius nukeldami į vaikystę, kai jūsų „seneliai buvo jauni, o tėvai kaip vaikai“. Na, o rašytojas Tomas Dirgėla, LRT radijo laidos „Domas ir Tomas“ vedėjas, paskaitys juokingiausių pasaulio eilėraščių konkurse nelaimėjusius ir net nedalyvavusius, bet vis tiek labai juokingus eilėraščius, kartu pristatys naujausią savo leidinį „Mano tėtis rašo knygą“.

Geros muzikos ekspertai „Bardai LT“ kviečia apsilankyti koncerte Šv. Kotrynos bažnyčioje ir kartu patirti muzikinius nuotykius.

Bilietus platina TIKETA bei likus 1 val. iki renginio pradžios prie salės durų.
Bilietų kaina: 8, 10, 12 Eur
Informacija tel. 867223266
El. paštas: koncertai@bardai.lt



Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: