Vilniaus mokytojų namai
EN

Kalėdinis koncertas I Choras „Jauna muzika“ ir „Niko“


Šv. Kotrynos bažnyčia
Ketvirtadienis
Gruodžio 26 d.
19 val.

2019 m. gruodžio 26 d. choras „Jauna muzika“ ir „NIKO“ kviečia į Kalėdinį koncertą. Antrąją Kalėdų dieną Šv. Kotrynos bažnyčioje skambės Peterio Vaskso, Ola Gjeilo, Gedimino Gelgoto, ir Vaclovo Augustino kūryba.

2019-2020 m. sezonas chorui „Jauna muzika“ išskirtinis. Šiemet kolektyvas mini savo veiklos 30-metį! 1989 m. susikūrusi „Jauna muzika“ – bene labiausiai Lietuvoje pastebimas, žinomas ir iki šių dienų išlaikęs aukštą meninį lygį kolektyvas. Per 30 metų kolektyvas sukaupė įvairų ir vertingą repertuarą, kuris apima visų epochų meistrų partitūras chorui a cappella, vokalinės-instrumentinės muzikos šedevrus ir premjeras.

Naujų idėjų kamerinis orkestras NIKO – septynių muzikantų grupė, atliekanti progresyviąją klasikinę muziką mintinai ir integruojanti į savo pasirodymus aukščiausio lygio styginių instrumentų meistriškumą bei minimalistinius vizualinius scenos efektus. Muzikavimo džiaugsmas, originalumas, drąsa ir išskirtinė atlikimo kokybė – visi šie žodžiai tinka apibūdinti Naujų idėjų kamerinį orkestrą NIKO.

Nepamirškite kalendoriuose pasižymėti antros Kalėdų dienos ir atvykite pasimėgauti puikiausia muzika, kurią gruodžio 26 d. 19 val. Šv. Kotrynos bažnyčioje atliks Vilniaus savivaldybės choras „Jauna Muzika“, kurio meno vadovas ir dirigentas – Vaclovas Augustinas bei NIKO („Naujų idėjų kamerinis orkestras“), vadovaujamas Gedimino Gelgoto.

Atlikėjai:

Vilniaus savivaldybės choras „Jauna muzika“

NIKO („Naujų idėjų kamerinis orkestras“)

Dirigentai: Vaclovas Augustinas ir Gediminas Gelgotas

https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/jauna-muzika-ir-niko-vilniaus-savivaldybes-choras-jauna-muzika-301552/




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: