Vilniaus mokytojų namai
EN

„Draugų Kalėdos Gugulių šalyje“


VMN Baltoji salė
Šeštadienis
Gruodžio 14 d.
14 val.

Edukacinis spektaklis vaikams nuo 1,5 iki 5 metų.

 
Atlikėjai: 

REŽISIERĖ Sonata Visockaitė

REŽISIERĖS ASISTENTAI

Anželika Jankauskienė ir Jonas Leleckas

SCENARIJAUS AUTORIAI

Teatro trupės „ČIA“ aktoriai ir pedagogai

KOMPOZITORIAI Toma Čepaitė

SCENOGRAFAS Jonas Leleckas

ŠVIESŲ DAILININKAS Oskaras Dainovskis

 

VAIDINA

MITĖ – Silvija Ancutaitė | Anželika Jankauskienė

KIKAS – Vismantas Kavaliauskas | Faustas Petriškis

GUGĖ – Loreta Raškevičiūtė | Silvija Anciutaitė 

       Draugų Kalėdos Gugulių šalyje – tai atnaujintas Kalėdinis edukacinis spektaklis patiems mažiausiems žiūrovams. Tris spalvingi bei labai skirtingi personažai, Mitė, Gugė ir Kikas, atvykę į Gugulių šalį ir pamatę sniegą nusprendžia laukti stebuklo, bet stebuklas neįvyksta... Ant šakos tupėjusi išmintingoji pelėda patarė draugams padaryti gerų darbų, gal tuomet stebuklas įvyks.

        Mitė, Gugė ir Kikas nusprendžia surengti Draugų Kalėdų šventę. O ką gi pasikviesti? Trijulė nusprendžia keliauti per Gugulių šalį ir pakviesti visus ką tik sutiks savo kelyje! Parašę laiškus su kvietimais į šventę draugai ima keliauti tolyn. Netikėtai jų kelionėje atsiranda įvairių kliūčių ir sunkumų.

         Kiekvienas sutiktas Gugulių šalies gyventojas dėl vienokių ar kitokių priežasčių negali atvykti į Draugų Kalėdų šventę. Ar trijulė įveiks visas kliūtis? Ar pavyks surengti šventę? Ar stebuklas įvyks? Viską sužinosime drauge spektaklio pabaigoje.

Interaktyvaus, kamerinio spektaklio metu per pasikartojančius tekstus, garsus bei vaizdus vaikai mokosi pažinti įvairius daiktus bei skirtingas nuotaikas ir reikšti įvairias emocijas. Spektaklyje gausu smagių ritmų, garsų bei judesio, kurių dėka mažieji žiūrovai bus įsitraukę į veiksmą nuo pirmos iki paskutinės sekundės.​

​Spektaklis rekomenduojamas vaikams nuo 1,5 iki 5 metų

Spektaklio trukmė 30 min.

Bilieto reiktų tik vaikui - 1 vaikas gali atsivesti 1 tėvą nemokamai. Kaina bilieto 7 EUR.
Bilietus platina www.bilietai.lt

 https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/teatras/draugu-kaledos-guguliu-salyje-spektaklis-vaikams-304352/?fbclid=IwAR10TcgDfLGoXj32xe919ESZUZvBKZ7fD9kgwWSYME6HTvOehpXUyBAqMC4



Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: