Vilniaus mokytojų namai
EN

(Koncertas PERKELTAS Į 04.05 d. 18:00 val.) Šv.Kristoforo kamerinis orkestras | Apie meilę prancūžiškai


Šv. Kotrynos bažnyčia
Ketvirtadienis
Kovo 5 d.
19:00 val.

Koncertas „Apie meilę prancūziškai“ dėl solistės ligos yra nukeliamas. Koncertas vyks balandžio 5 d. 18:00 val. Šv. Kotrynos bažnyčioje. Visi įsigyti bilietai galioja, jų keisti nereikia. Norintys grąžinti bilietus, prašome iki kovo 19 d. kreiptis el. paštu: info@bilietai.lt ir atsiųsti užpildytą pinigų grąžinimo prašymą.

Prašymą rasite čia: https://www.bilietai.lt/file/id/43766

Balandžio 5 d. 18:00 val. Apie meilę ir meilei – kartu su Šv. Kristoforo kameriniu orkestru prancūziškomis meilės vizijomis dalinsis solistė, sopranas Viktorija Miškūnaitė.

Viena ryškiausių Lietuvos dainininkių, sopranas Viktorija Miškūnaitė – Lietuvos nacionalinio operos ir baleto teatro solistė. Nuo debiuto teatre 2012 m. ji jau yra sukūrusi daugybę įsimintinų vaidmenų, ne kartą jos talentas įvertintas „Auksiniu scenos kryžiumi“. Publikos meilę operos scenoje užsitarnavusi solistė puikiai jaučiasi atlikdama ir koncertinę muziką, o šįkart savo balso grožiu ir jautriu muzikalumu dalinsis su publika, atlikdama prancūziškas meilės dainas.

Kartu su soliste šoksime valsą skambant nuostabiajai Franciso Poulenco „Les Chemins de l'amour“. Klausysimės klasikinės prancūzų meilės dainos, Jeano-Paulio-Égide Martini „Plaisir d'amour“, atkreipusios paties Hectoro Berliozo dėmesį. Prisiminsime su Franku Sinatra lyginamą Charlesą Aznavourą, gėrėsimės solistės talentu interpretuoti Juleso Massenet kūrybą, mėgausimės klasikinės prancūzų mélodiesubtilumu ir žvelgsime į prancūzišką dangų, kartu dainuodami Paryžiaus ir Prancūzijos simboliu tapusią Huberto Giraud dainą „Sour le ciel de Paris“.

Atlikėjai: Viktorija Miškūnaitė (sopranas)

Programoje: Francis Poulenc „Les Chemins de l’amour“, Jean Paul Égide Martini „Plaisir d'amour“, Charles Aznavour „Une vie d'amour“, Jules Massenet „Elegie“, Hubert Giraud „Sour le ciel de Paris“, Robert Hahn „À Chloris“ ir kitos prancūziškos dainos apie meilę.

Bilietai: 10-23 Eur.
https://store.bilietai.lt/public/?center=1745&lang=lit&concert=305084&design=bilietai#view=ticketsselect

 




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: