Vilniaus mokytojų namai
EN

PERKELIAMAS į rugsėjo 30 d. 19:00 val.Kūjeliai | Gimtadienio koncertas „Švęskime laisvę“


Šv. Kotrynos bažnyčia
Šeštadienis
Kovo 14 d.
19:00 val.

Pranešame, kad renginys KŪJELIAI - koncertas ''Švęskime laisvę'' yra perkeliamas iš kovo 14 d. į rugsėjo 30 d. 19:00 val.

Bilietai galios tie patys ir papildomai kreiptis nereikia. Jeigu jūsų netenkina nauja renginio data, bilietus galite grąžinti iki kovo 31 d.

Norint grąžinti bilietus, prašome kreiptis el. paštu: info@bilietai.lt ir atsiųsti užpildytą pinigų grąžinimo formą. Prašymą rasite čia: https://www.bilietai.lt/file/id/43766

Organizatorius atsiprašo už nepatogumus.

Kūjeliai skelbia ypatingą koncertą švęsti Lietuvos nepriklausomybės atkūrimą ir grupės aštuntąjį gimtadienį!

Kūjeliai išsiskiria pašėlusiu nuoširdumu, įsimenančiomis dainomis ir jaukia nuotaika, kuri apsupa kiekvieną atėjusį į koncertą. Šio šventinio koncerto metu skambės tiek naujos, tiek žinomos Kūjelių dainos, tokios kaip Mylėsiu Tave, Už tūkstančio durų ar Kontrolierė. Taip pat klausytojai bus nustebinti specialiai paruoštomis partizaniškų dainų interpretacijomis.

Mums šis koncertas yra ypatingas, mes ruošiame ypatingą programą, kuri nudžiugins kiekvieną atėjusį į koncertą. Mūsų grupės ir Lietuvos atkūrimo gimtadienis sutampa. Ir tai nėra atsitiktinumas! - džiaugiasi broliai Kūjeliai.

Kūjeliai” daugeliui žinomi iš televizijos projekto Du balsai - viena širdis“, kur jie sukaustė visos Lietuvos dėmesį. Brolių grupė šią žiemą surengė itin sėkmingą koncertinį turą per didžiausius Lietuvos miestus, kur grojo sausakimšose salėse Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje. Šįkart bus dar geriau!

Iki pasimatymo!

Bilietai: https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/kujeliai-koncertas-sveskime-laisve-308552/




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: