Vilniaus mokytojų namai
EN

Kostas Smoriginas. Knygos pristatymas – koncertas


VMN kiemelis „Vasaros terasa“
Trečiadienis
Liepos 22 d.
19 val.

KEIČIASI RENGINIO VIETA!
Renginys perkeltas iš balandžio 22 d., O po karantino dėl apribojimų renginiams keičiasi ir vieta. Koncertas keliamas į Vilniaus mokytojų namų Vasaros terasą.
Balandžio mėnesio bilietai galios, nebent juos nuspręsite grąžinti. 

Liepos 22 d. 19 val. geros muzikos ekspertai „Bardai LT“ kartu su leidyka „Tyto alba“ surengs knygos apie Kostą Smoriginą pristatymą - koncertą. Nors pirminis sumanymas buvo pasitikti scenoje dvigubą gimtadienį (balandžio 22 d.) - paties Kosto ir šviežiai pasirodžiusios knygos - gyvenimas kiek pakoregavo planus. Bet juk niekas nedraudžia švęsti gimtadienių bei susitikti su draugais ir vėliau? Kai visi visų bus dar labiau išsiilgę. Arno Ališausko parašyta ir leidyklos „Tyto alba“ išleista knyga „Kostas. Eskizai scenos generolo portretui“ yra apie Artisto gyvenimo ir kūrybos kelią. Apie teatrą kaip šeimą, ir šeimą kaip teatrą. Apie sutiktus žmones – giliai ir jautriai prisimenant Eimuntą Nekrošių, Dalią Tamulevičiūtę, Vytautą Kernagį, Arūną Storpirštį. Apie muziką – nuolatinę jo gyvenimo palydovę. Knygoje netruks ir anekdotinių istorijų ir „baikų“. Kostas Smoriginas daugiau nei keturis dešimtmečius ištikimai tarnauja scenai ir jos mūzoms, tad mintis pasitikti savo ir knygos gimimą scenoje neatrodė nepriimtina. O koks gi gimtadienis be muzikos ir svečių? Vakaro metu skambės publikos pamėgtos Kosto Smorigino dainos, pritariant kompozitoriui Audriui Balsiui ir gitaristui Martynui Kuliavui. Prisiminimus ir muzikines dovanas dalins maestro draugai ir scenos bendražygiai: aktoriai Vladas Bagdonas, Kristina Kazlauskaitė, Saulius Bareikis, Vidas Petkevičius, poetas Rimvydas Stankevičius, kino režisierius Algimantas Puipa. Geros muzikos ekspertai „Bardai LT“ kviečia padovanoti sau sielos šventę ir nepraleisti šio susitikimo su scenos legenda. 

Vakaro metu žiūrovai galės įsigyti knygą ir gauti Kosto Smorigino autografą. 

Bilietų kaina: 10 Eur, 12 Eur, 15, Eur, 20 Eur Bilietus platina TIKETA ir likus 1 val. - renginio vietoje.

https://www.tiketa.lt/LT/kostas_smoriginas__knygos_pristatymas_%E2%80%93_koncertas_23642?fbclid=IwAR3QOI1WQ0WJ2v6_j1-Ben1T1Xf21t3gGahPxapvY1Lzcp4UQmuO6ykGovo

 

 


Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: