Vilniaus mokytojų namai
EN

Creativity Scouting


Šv. Kotrynos bažnyčia
Ketvirtadienis
Rugsėjo 3 d.
19:30 Val.

Laužui nevalia užgesti net didžiausioms meškoms apsupus stovyklavietę. O patyrę skautai žino, kad guvus ir garsus kalbėjimas jas visad gali atbaidyti.

Todėl andstudio tęsia neišvengiamą tradicija tapusį Creativity Scouting ir rugsėjo 3 d. kviečia drauge susėsti pokalbiui prie kasmest kuriamo ekrano–laužo naujoje stovyklavietėje –
Šv. Kotrynos bažnyčioje.

Siaubo istorijas paliksime miškams ir kelias valandas klausysime, kaip mūsų tunto vadovai keliavo per ugnį, vandenį ir varines triūbas iki dabartinių „aš“.

Patirtimis dalinsis ir skautus savo gyvenimo žygiui įkvėps:

Šilta Šiaurė

- Architektūros ir interjero dizaino studija -

Eglė Židonytė – viena iš trijų jaukumą objektuose įamžinančių kūrėjų teigia, jog statybų aikštelėje visko nenumatysi. Kasdien tenka dekonstruoti nežinomybę, kuri iššaukia įvairiausias išeitis ir plečia kūrybines gaires. Išliekamoji vertė, kokybė ir natūralumas – pagrindinis studijos procesų variklis, kaskart nukeliantis į geriausius situacijų sprendimus.

Mykolas Saulytis

- Grafikos dizaineris + tipografijos sensėjus -

Gatvėje Mykolą lengviausia pažinti iš riedučių. Instagrame – iš maisto gamybos tutorial’ų. O visoje socialinėje medijoje jis pasižymi akį traukiančiu šriftų dizainu, kuris net paprastą užklydėlį sustabdo visų jo darbų peržiūrai. Jis mano, jog nėra blogo šrifto. Bet ar tikrai?

Justinas Vilutis

- Fotografas -

„Nike“, „Kenzo“, „Comme des Garçons“ bei MIT yra vieni iš plataus Justino klientų sąrašo, derinančių meninius projektus savo produktams. Jis – hiperrealizmo meistras, jungiantis chaosą ir objektų beformiškumą į vientisą horizontą. Pagyvinantis jį švytėjimu ir erotiškumu.

-

Vaizdai ir kūryba nemokami, tačiau vietų kiekis ribotas – jų viso labo tik 200. Tik budriausi skautai pateks pirmieji, tad siūlome nepramiegoti ir rezervuoti savo vietas Eventbrite puslapyje: https://www.eventbrite.com/e/creativity-scouting-tickets-117946261443

-

Nelipkim ant meškos ir renginyje laikykimės visų nustatytų saugumo reikalavimų. Ateikime su kaukėmis, jog laužas nevirstų į didžiulį židinį.

-

Už renginio erdvę dėkojame Vilniaus mokytojų namams.
 


Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: