Vilniaus mokytojų namai
EN

Fortepijoninės muzikos vakaras. Rojalis.


Šv. Kotrynos bažnyčia
Sekmadienis
Rugsėjo 13 d.
16:30, 19:00 ir 21:00 Val.

Fortepijoninės muzikos vakaras Šv. Kotrynos bažnyčioje. Rojalis.
Koncertas atkeltas iš pavasario. Dėl taikomų privalomų atstumų paskelbtas papildomas koncertas 16:30, kad visi įsigijębilietus, turėtų galimybę sudalyvauti koncerte. 

Grojant Minsko simfoninio orkestro pianistui išgirsite pačias įspūdingiausias ir emocingiausias genijaus Hanso Zimmerio kompozicijas (filmai „Pradžia“,„Tarp žvaigždžių“ „Karibų piratai“ ir kt.), taip patkompozitoriaus Yanno Tierseno ir kitų genijų muzikiniai kūriniai, kurie užkabins kiekvieno žiūrovo sielą!

Koncertas vyks vienoje atmosferingiausių Vilniaus vietų - Šv. Kotrynos bažnyčia. Vidinė atmosfera kiekvienam žiūrovui suteiks ypatingų įspūdžių dėl jos didingo vidinio vaizdo. Šviesos žaismas nusineš jus į jūsų tikrai tobulą pasaulį.

Galėsite pasimėgauti neįtikėtinu rojalio skambėjimu, kurio kompozicijos užpildytos gyvenimu, sielos ramybės jausmu ir vidiniu pakilimu. Genijų užrašyti muzikiniai motyvai verčia mus eiti pirmyn, mėgautis kiekviena gyvenimo akimirka ir tikėti geriausiu - meile ir nuoširdumu.

Įspūdžiai išliks šilčiausi, o emocijos - gyviausios!

Jeigu Jūsų netenkina nauja renginio data, bilietus galėsite grąžinti, kreipdamiesi info@bilietai.lt ir atsiųsdami užpildytą pinigų grąžinimo formą. Prašymą rasite čia: https://www.bilietai.lt/file/id/43766

Grąžinimai atliekami nuo karantino pabaigos paskelbimo datos.
 
Ačiū už supratimą!

 




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: