Vilniaus mokytojų namai
EN

PERKELIAMAS Į PAVASARĮ | Festivalio „Tai-aš“ dūzgės


VMN Kiemelis
Sekmadienis
Spalio 18 d.
17:00 Val.

Pranešame, kad renginys (NE) BARDAI BARDIŠKAI, turėjęs įvykti spalio 18 d., yra perkeliamas į 2021 m. pavasarį.
 
Bilietus įsigijusiems internetu (išskyrus Nordea) pinigai bus grąžinti į tą pačią sąskaitą iš kurios buvo atliktas mokėjimas. Pinigai bus pervesti iki 2020 metų spalio 30 dienos.
 
Pirkę kasose arba internetu ir atsiskaitę Nordea, prašome kreiptis el. paštu: info@bilietai.lt ir atsiųsti užpildytą pinigų grąžinimo formą. Prašymą rasite čia: https://www.bilietai.lt/file/id/43766
 
Organizatorius atsiprašo už nepatogumus.

Spalio 18 d. 17:00 val. FESTIVALIO DŪZGĖS | Koncertas „Ne bardai bardiškai“
Vilniaus mokytojų namų kiemelyje (Vasaros terasoje)

Atlikėjai:  Grupės „Graži ir ta Galinga“ ir „Antikvariniai Kašpirovskio Dantys“

IN - Vaiva Kvedaravičiūtė, Rugilė Latvėnaitė, Ieva Pakštytė, Asta Zacharovaitė, Marija Žemaitytė.
JANG  - Martynas Enčius, Juozas Vytautas Baužys, Daniel Juodis, Karolis Steponavičius, Tautvydas Jurkša, Antanas Ruzgas.

Pilnametystės sulaukęs festivalis, pirmą kartą pasibaigus oficialiai festivalio programai, gyvos muzikos mylėtojus kviečia į rudenines festivalio dūzges po atviru dangumi.

Scenoje pasirodys Jums puikiai pažįstami du visiškai priešingi, bet muzikaliai suderinti poliai derantys it duona su sviestu. JOS - gražios bei galingos mergaitės iš pajūrio ir JIE, stereotipus laužantys muzikos padūkėliai iš sostinės.

Muzikiniame IN Ir JANG pasimatyme, be jau pamėgtų kūrinių, grupės pristatys ir specialiai festivalio žiūrovams paruoštus bardiškos muzikos opusus.

Ateikite pasikrauti geros nuotaikos, vitaminų ir energijos visam likusiam rudeniui ir žiemai!

Koncerto trukmė 1,5 val. (be pertraukos)

Vilniaus mokytojų namų kiemelio vartai atsivers nuo 16:30 val.

Bilietai:
Perkant 3 ir daugiau bilietų Bilieto kaina tik 10 Eur.!
Bilietus platina Bilietai.lt https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/ne-bardai-bardiskai-321589/
Jei bilietų dar bus likę juos bus galima įsigyti renginio vietoje likus 1 val. iki koncerto.

Apie festivalį: Tarptautinis dainuojamosios poezijos festivalis „Tai – aš“ rengiamas nuo 2003 m. „Tai – aš“ tai: bendruomeninės, tarpkultūrinės kūrybinės laboratorijos jauniesiems dainų ir tekstų autoriams, atlikėjams, po Lietuvos miestelius ir į kaimynines šalis keliaujantys koncertiniai ekipažai, Lietuvos ir užsienio atlikėjų pasirodymai vaikams ir ne vaikams bei jaukūs autorinės kūrybos naktinėjimai iki paryčių... Daugiau informacijos apie festivalį www.tai-as.lt

Renginio nuoroda: https://www.facebook.com/festivalis.tai.as/

Svarbu! Privaloma dėvėti veidą dengiančią apsauginę kaukę ar skydelį. Bus neįleidžiami karščiuojantys asmenys arba turintys kitų infekcinėms ligoms būdingų simptomų. Taip pat jeigu asmuo keliavo ir nesilaikė 14 dienų saviizoliacijos. Nerekomenduojama lankytis rizikos grupės asmenims ir (arba) sergantiems lėtinėmis ligomis, nurodytomis sunkių lėtinių ligų, dėl kurių ekstremaliosios situacijos ar karantino laikotarpiu asmeniui išduodamas nedarbingumo pažymėjimas, sąraše, patvirtintame Lietuvos respublikos sveikatos apsaugos ministro 2020 m. kovo 23 d. Įsakymu nr. V-483 „dėl sunkių lėtinių ligų, dėl kurių ekstremaliosios situacijos ar karantino laikotarpiu asmeniui išduodamas nedarbingumo pažymėjimas, sąrašo patvirtinimo. Įėjus į kiemellį prašome laikytis rekomenduojamo socialinio atstumo tarp lankytojų.

Organizatorius - Vilniaus mokytojų namai.
Festivalį dalinai finansuoja: Vilniaus miesto savivaldybė ir Lietuvos kultūros taryba.
Pagrindinis festivalio rėmėjas - Asseco Lietuva.



Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: