Vilniaus mokytojų namai
EN

ATŠAUKTAS | Koncertas Asta Bria „Invisible connection“ (liet. Nematomas ryšys)


Šv. Kotrynos bažnyčia
Penktadienis
Spalio 8 d.
20:30 val.

Dėmesio! Koncertas Asta Bria „Invisible connection“ (liet. Nematomas ryšys)

Pranešame, kad renginys ASTA BRIA ''INVISIBLE CONNECTION'', kuris turėjo įvykti spalio 8 d. Vilniuje yra atšauktas.

Pirkę kasose prašome kreiptis el. paštu: info@bilietai.lt ir atsiųsti užpildytą pinigų grąžinimo formą. Prašymą rasite čia: https://www.bilietai.lt/file/id/43766

Bilietus įsigijusiems internetu pinigai bus grąžinti į tą pačią sąskaitą iš kurios buvo atliktas mokėjimas. Pinigai bus pervesti iki 2021 metų rugpjūčio 27 dienos. Prašymai priimami iki rugpjūčio 31 d.

Koncertas perkeltas iš 2021 05 14. Koncertas „Invisible connection“ ( liet. Nematomas ryšys) – tai patyriminis reginys visiems, išsiilgusiems šilumos, atsipalaidavimo, pakilios nuotaikos ir nematomo, bet visiems šiuo metu itin trūkstamo pozityvaus bendrystės ryšio.
Astos Bria su grupe iš Didžiosios Britanijos atliekama muzika, šviesų menininko Arvydo Buinausko vizualiniai sprendimai ir ypatingi gamtos aromatai – tai būsimo koncerto formulė, perkelsianti žiūrovą į kitokių pojūčių ir emocijų pasaulį.
Asta Bria: „Mums visiems išpuolė gyventi keistu metu. Ypač, kai tiek nerimo, skausmo, baimės ir išgyvenimų išoriniame pasaulyje, norisi keliauti kaip įmanoma giliau į savo širdį. Jaukumą ir saugumo jausmą galima rasti tik ten. Man svarbu, kad muzika eitų iš širdies į kitą širdį. Visiems, kam trūksta šiuo metu meilės ir žmogiško apkabinimo – apkabinu savo muzika ir kviečiu keliauti kartu ten, kur gera.“
Daugiau apie atlikėją: www.astabria.com



Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: