Vilniaus mokytojų namai
EN

„Vaiko lūpomis kalba tiesa“


Vilniaus mokytojų namų Facebook puslapyje
Šeštadienis
Gegužės 15 d.
11 val.

Pagaliau artėja šventė, kurią galime švęsti kiekvienas, tai gegužės 15 –oji  - Tarptautinė šeimos diena. Visi  turime šeimą: mažesnę ar didesnę, tobulą ar nelabai, socialiniuose tinkluose žaižaruojančią ar tyliai gyvenančią namuose be interneto, bet  mums ji yra pati brangiausia – nes mūsų.

Šiomis dienomis kaip niekada anksčiau žodis „šeima“ kelia audras visuomenėje. Vieni karingais veidais marširuoja jos ginti, kiti trykšdami ironija ir sarkazmu klausia „nuo ko?“, treti  - niekaip neapsisprenžia į  kurią pusę stoti. Kartais atrodo, kad mūsų visuomenė - tai  paauglių kambarys, kur broliai ir sesės karštai aiškinasi santykius be suaugusiųjų įsikišimo. Taip ir norisi kyštelti galvą ir paprašyti: „sustokit“.

Sustokit ir paklausykit, pamatykit kaip paprastai, aiškiai ir negudraudami šeimą mato vaikai. Jiems viskas aišku, jie dar nežino, kad šeimą būtinai reikia padėti į tradicinę ar netradicinę lentynėlę, užklijuoti vienokią ar kitokią etiketę. Užsukite į Mokytojų namų FB puslapį Šeimos dieną, pažvelkite į šeimą vaikų akimis, gal Vilniaus m. lopšelio - darželio „Gudrutis“ ir Kauno m. lopšelio – darželio „Gintarėlis“ auklėtiniai turi atsakymus į jūsų klausimus?

Gal vaikų kambaryje įsivyraus taika?

Su Šeimos diena, visus!

Pasirodymų nurodos:

https://www.youtube.com/watch?v=2b6-mxG2Q14

https://www.facebook.com/VilniausMokytojuNamai/videos/952881748856696

https://www.facebook.com/VilniausMokytojuNamai/videos/1376816079359597

 



Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: