Vilniaus mokytojų namai
EN

Lai kiekviena metų diena būna aplinkos apsaugos diena ir pasaulis bus geresnis!

PASAULINĖ APLINKOS APSAUGOS DIENA

VILNIAUS MOKYTOJŲ NAMAI

Birželio 6 d.

Programa

10.00–10.20 Pasaulinės aplinkos apsaugos dienos ir augalų parodos atidarymas. Filmo ‚‚Saulė ir Vėjas“  peržiūra-diskusija. Mažoji salė. Dalyvauja Vilniaus lopšelių – darželių „Saulėgrąža“ ir „Strazdelis“ auklėtiniai, jų tėveliai ir aplinką puoselėjantys vilniečiai.

10.30–11.00 Akcija „Tu nupiešk man“. Galerija „Koridorius“. Dalyvauja Vilniaus lopšelių – darželių „Saulėgrąža“ ir „Strazdelis“ auklėtiniai, jų tėveliai ir visi aplinkai draugiški vilniečiai.

11.00–11.30 Akcijos „Tu nupiešk man“ tęsinys. Mankšta ir gerų–blogų ekologiškų/aplinkosaugos darbų žaidimas su Kake Make ir Netvarkos Nykštuku. St. Moniuškos skveras.

11.30–12.00 Pasveikinimas gamtai“. Mini koncertas. Šv. Kotrynos bažnyčia. Dalyvauja Vilniaus lopšelių – darželių „Saulėgrąža“ ir „Strazdelis“ auklėtiniai.

15.00–16.00 Aplinką puoselėjančių žmonių pagerbimas, aplinkosauginių nominacijų ir padėkų įteikimas. Organizacijos kviečiamos taip pagerbti savo kolegas, projektų partnerius, aplinkai nusipelniusius žmones. Vilniaus miesto savivaldybės Aplinkos apsaugos poskyrio specialistai vaikams įteiks  knygeles su aplinkosauginėmis kūrybinėmis užduotimis.

Profesoriaus Liberto Klimkos paskaita „Lietuvis ir medis“. Mažoji salė.

Diskusija.

Birželio 5- 7 d. VU botanikos sode augančių augalų paroda „Gėlės – Žemės šypsena“.  Galerija „Koridorius“.

Kviečiame visus vilniečius: ateikite, susitikime, švęskime, diskutuokime, skleiskime aplinkai draugiškas idėjas !  A T E I K I T E  !!!

Renginį organizuoja: Vilniaus mokytojų namai, įgyvendindami Vilniaus miesto savivaldybės Ekologinio švietimo programos projektą „Tu gali tai pakeisti! Pradėk nuo savęs!”.

Projekto partneriai: VU botanikos sodas, VšĮ Dogspot.

Informacija dėl renginių: lina.tatare@gmail.com

2017 m. birželio 2 d.

Visos naujienos

Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: