Vilniaus mokytojų namai
EN

XIX-asis Tarptautinis dainuojamosios poezijos festivalis „Tai – aš“ kviečia pasitikti rudenį!

XIX-asis Tarptautinis dainuojamosios poezijos festivalis „Tai – aš“ kiekvieną rudenį ateina taip pat, kaip ta paukščio giesmė ar veidą glostantis lietus iš maestro Vytauto Kernagio dainos „Nenusigask, tai – aš“, kuri ir inspiravo šio festivalio pavadinimą.

Šiemet esame nekantrūs, tad net nesulaukę rudens, kviečiame į festivalio preliudiją  jau rugpjūčio 31 d. 19 val. Pasimatykime triukšmingame koncerte – „(Ne)bardiškos rudens sutiktuvės“!
Pagrindiniai festivalio renginiai vyks spalio 18-24 d. Šiemet  be tradicinių ir jau pamėgtų  šeimoms ir tikriems dainuojamosios poezijos gurmanams skirtų koncertų šv. Kotrynos bažnyčioje, organizatoriai žada eksperimentinių projektų, (ne)bardiškų muzikinių patyrimų su auksinio rudens poskoniu! O jaunieji bardai jau „galanda stygas“ ir ruošiasi jaunųjų dainų kūrėjų ir atlikėjų pasirodymams  „Tai - aš” naktinėjimuose, Vilniaus mokytojų namų Baltojoje salėje.
Sekite festivalio naujienas www.tai-as.lt, www.kultura.lt, festivalio socialinį tinklą Facebook ir apie viską sužinokite pirmieji! 
Festivalis „Tai – aš“ rengiamas nuo 2003 m.

Scenoje – „(Ne)bardiškos rudens sutiktuvės“! Jums pasirodys puikiai pažįstami du visiškai priešingi, bet muzikaliai suderinti poliai, scenoje derantys it duona su sviestu. JOS - gražios bei galingos mergaitės iš pajūrio ir JIE, stereotipus laužantys muzikos padūkėliai iš sostinės.

Muzikiniame IN Ir JANG pasimatyme, be jau pamėgtų kūrinių, grupės ruošia ir specialiai festivalio žiūrovams paruoštus bardiškos muzikos opusus.

Atlikėjai:  Grupės „Graži ir ta Galinga“ ir „Antikvariniai Kašpirovskio Dantys“

IN - Vaiva Kvedaravičiūtė, Rugilė Latvėnaitė, Ieva Pakštytė, Asta Zacharovaitė, Marija Žemaitytė.

JANG - Martynas Enčius, Juozas Vytautas Baužys, Daniel Juodis, Karolis Steponavičius, Tautvydas Jurkša, Antanas Ruzgas.

Ateikite pasikrauti geros nuotaikos, vitaminų ir energijos visam likusiam rudeniui ir žiemai!

Bilietus plaitna www.bilietai.lt: https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/ne-bardiskos-rudens-sutiktuves-336665/

2021 m. rugpjūčio 20 d.

Visos naujienos

Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: