Vilniaus mokytojų namai
EN

Otis Taylor (JAV)


VMN Kiemelis
Trečiadienis
Liepos 3 d.
19 val.

Trance bliuzo įkūrėjas ir guru -  Otis Taylor (JAV)

  • Otis Taylor – balsas, gitara, elektrinė bandža, armonikėlė
  • Todd Edmunds –  bosinė gitara
  • Larry Thompson  - būgnai
  • Shawn Stachurski  - gitara

 

Bliuzmenas Otis Taylor – tai neeilinė patirtis, įgyta dirbant su legendiniu „Deep Purple“ nariu Tommy Bolin, muzikines improvizacijas atliekant su didžiuoju talentu Jimi Hendrix, o su Gary Moore įrašė keletą dainų albumui „Definition Of A Circle“. Otis Taylor dainos buvo įtrauktos kaip garso takelis į populiarųjį Michael Mann filmą „Public Enemies”, kuriame vaidina Johnny Depp ir Christian Bale.

Otis Taylor kūryba prisodrinta John Lee Hooker ir James Brown įtakos. Otis Taylor – tai ryški JAV bliuzo žvaigždė, kurio  kūryba žada daugybę intymių bei netikėtų muzikinių pasakojimų, kurių centre – dėmesys žmogui ir pagarba tautų istorijai. Norint apibūdinti šio atlikėjo kūrybą reikia taikyti neeilinį trance bliuzo vardą. Jo muzika – tai hipnotizuojanti, elektroninė instrumentų linija, gilūs, atviri ir be galo taiklūs tekstai, o kuriama emocija nepalieka abejingų. Jei esi Chris Rea, Dier Straights, JJ. Cale gerbėjas, tuomet  pamilsi ir Otis Taylor muziką.

Bilietų kainos nuo 30-75 Lt.

Bilietai: http://www.bilietai.lt/lt/event/16620?&utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=Nepraleisk_galimybes_isgirsti_trance_bliuzo_guru_Lietuvoje

 



Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: