Vilniaus mokytojų namai
EN

„Poetinis džiazas”


Šv. Kotrynos bažnyčia
Antradienis
Kovo 25 d.
19 val.

Tarptautinis dainuojamosios poezijos festivalis TAI – AŠ, vyksiantis spalio 20 – 26 dienomis, pristato naują koncertų ciklą. Po Šv. Kotrynos skliautais kas du mėnesius skambės bardų melodijos, kurias per vienuolika festivalio gyvavimo metų pamilo klausytojai.

Pirmasis koncertas – „Poetinis džiazas“ – tai Lietuvos scenos grandų projektas, pristatytas paskutinio festivalio metu, sulaukė daugybės puikių atsiliepimų tiek iš žiūrovų, tiek iš scenos kolegų.

Patys atlikėjai sako: „Kiekvienas meno žmogus trokšta būti išgirstas, suprastas, įvertintas, tai tarsi patvirtinimas, kad jis eina teisingu keliu. Mes susitikom ne tam, kad „nustebintume“ klausytojus „dar iki šiol negirdėtais garsais ir harmonija, vizualiniais sprendimais, ar atviro šou elementais“. Mūsų tikslas – atrasti kitokią savo Aš pusę, kurioje keturi muzikantai dalinasi savo Emocija Čia ir Dabar! Trys profesionalūs džiazo atlikėjai ir aktorius – Džiazo poezija ? Ar Poetinis džiazas?“

Šis koncertas – tai teigiamų ir šiltų emocijų užtaisas, tad visi pavargę nuo kasdienio skubėjimo, laukiami kovo 25 d. 19 val. Šv. Kotrynos bažnyčioje. Tik šioje sakralioje erdvėje poezija bus pagardinama džiazu, o džiazas – poezija.

Atlikėjai:
 NEDA MALŪNAVIČIŪTĖ (fleita, vokalas)
 OLEGAS DITKOVSKIS (gitara, vokalas)
 ARTŪRAS ANUSAUSKAS (fortepijonas)
 VYTAUTAS LABUTIS (saksofonas)

Bilietų kainos: 17-42 Lt. Bilietus platina www.bilietai.lt

http://www.bilietai.lt/lt/event/19956




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: