Vilniaus mokytojų namai
EN

Jūratės Miliauskaitės akustinio albumo „Tarp žemės ir dangaus” pristatymas


Šv. Kotrynos bažnyčia
Sekmadienis
Kovo 30 d.
18 val.

„Naujasis akustinis albumas - mano sielos muzika“ - sako naują akustinių koncertų turą pradėjusi dainininkė, dainų kūrėja ir pedagogė Jūratė Miliauskaitė.

Ji su dideliu džiaugsmu pripažįsta, kad labai smagu, jog šio albumo pristatymo koncertuose kartu su ja scenoje išvysite ir grupę profesionalių muzikantų -  gitaristas Aidas Norvaišas, klavišistas Dainius Pavilonis, saksofonistas Algis Šeduikis bei perkusistas Robertas Vilčinskas.

Vienas didžiausių koncertų įvyks Kotrynos bažnyčioje.

„Labai džiaugiuosi, kad visi šie muzikantai sutiko talkinti, o kas labiausiai smagu, jog jie puikiai ir profesionaliai papildo mano kūrinius. Turėti grupę, su kuria gali muzikuoti ir kurti - buvo viena mano svajonių ir ji išsipildė“.

„Mano gyvenime daugelis dalykų susiklostė be mano valios įsikišimo", - į prisiminimus leidžiasi  Jūratė.  Ant naujojo mano albumo viršelio klausytojai ras užrašą Jūratė M. - tai nėra naujas mano pseudonimas, tiesiog tai tam tikras noras pasikeisti, išsivaduoti iš daugelį metų mane lydinčios pavardės, kuri yra labiau žinoma pop muzikos žanro mylėtojams. Tai nereiškia, kad aš išsižadu šio žanro, tačiau norėčiau, kad klausytojas visų pirma vertintų tai, ką išgirs mano koncertuose, ir negalvotų apie tai, ką gali padainuoti ar pagroti Jūratė Miliauskaitė.

Kadangi daug laiko dainininkė skiria pedagoginiam darbui, koncertai ir susitikimai su gerbėjais jai yra tikra atgaiva sielai. Tačiau prieš kiekvieną koncertą, kol nenuskamba pirmieji akordai, Jūratė jaučia didžiulį stresą, nežinodama, kaip pasiseks koncertas, kaip kūriniai suskambės, kaip jie patiks publikai.

Dalyvaus: 
JŪRATĖ MILIAUSKAITĖ (vokalas, akustinė gitara), 
AIDAS NORVAIŠAS (gitara), 
DAINIUS PAVILONIS (klavišai), 
ALGIS ŠEDUIKIS (saksofonas), 
ROBERTAS VILČINSKAS (perkusija).
Bilietai: 20 – 40 Lt (platina Tiketa).


Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: