Vilniaus mokytojų namai
EN

Vilniaus jaunimo bigbendo „The Magic Time Orchestra” šventinis koncertas


VMN Baltoji salė
Sekmadienis
Gegužės 25 d.
17 val.

      Bigbendas „The Magic Time Orchestra” susikūrė 2004 m. Tuomet visi dar buvo jauni, pradedantys džiazuoti vaikai. Tai tebuvo Karoliniškių muzikos mokyklos bigbendas, na o dabar galime džiaugtis jau išaugusia naujų muzikantų karta, kuri pagal savo amžių pasiekė labai daug.  
      Pasak bigbendo įkūrėjo, Eugenijaus Vedecko: „The Magic Time Orchestra”-pasaulinės ir asmeninės patirties rezultatas, netelpantis į standartinių pavyzdžių rėmus. Šiame bigbende galima pamatyti tiek nerūpestingą jaunatvišką entuziazmą, tiek solidų profesionalumo demonstravimą. Visuose renginuose, kuriuose dalyvauja bigbendas, jaučiamas išskirtinis muzikavimo stilius, repertuaras, originalus improvizacijų atlikimas ir malonios atmosferos sukūrimas. „The Magic Time Orchestra” aktyviai reiškiasi Lietuvos ir užsienio muzikiniame gyvenime. Surengti koncertai Lietuvos valstybinėje filharmonijoje, Lietuvos televizijoje, tarptautiniuose džiazo festivaliuose „Kaunas Jazz 2004”, „Vilnius Band 2004”, „Jazz Bands 2005Ļ, „Sostinės dienos 2005”, „Šiauliai Jazz 06, 07, 08, 09“, „Baby Sing 09”, o taip pat dalyvavo festivaliuose Latvijoje, Estijoje, Švedijoje, Vokietijoje ir Kaliningrade. Nuo 2007 m. bigbendas rengia programas su Lindyhop`o šokėjais.  
     Šią ir kitas programas sudaro populiarūs džiazo standartai, kurių atlikimą paįvairina bigbendo solistai-instrumentalistai: Mindaugas Paškevičius (ts), Kiril Jurjev (tp), Tomas Vedeckas (tp), Artūras Lažinskas (tb), Dominykas Snarskis (dr) ir dainininkė Kristina Jurevičiūtė.



Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: