Vilniaus mokytojų namai
EN

Nikolai Oorzhak koncertas „Šamaniškos misterijos”


Šv. Kotrynos bažnyčia
Antradienis
Vasario 24 d.
19 val.

Jūs turite unikalią galimybę susipažinti su Sibiro šamanizmo garsais, tradicijomis ir mokymu. Tai ne tik patraukli kelionė po dvasines tradicijas, bet ir naudingas darbas su energijomis, pasąmone bei sveikata.

Nikolajus Ooržakas (Nikolai Oorzhak) – pasaulyje žymus ir kilmingas šamanas iš Tuvos, gerklinio dainavimo meistras (chomeiži), muzikantas, sielogydos sistemos “Saulės skambesys” (Un Chun) kūrėjas gydantis žmones.

Devynių Debesų šamanas gydo balsu ir naudoja nacionalinius instrumentus igil, būgną, dambrelį ir lietaus lazdą. Dainuodamas gerkliniu dainavimu, šamanas tai atlieka visu kūnu ir naudoja žemės, ugnies, vandens ir oro energijas. 

https://www.youtube.com/watch?v=eDYCsfEzL5E

Nikolaj Ooržak koncertuoja ir veda seminarus JAV, Vokietijoje, Šveicarijoje, Italijoje, Norvegijoje, Danijoje, Suomijoje, Tailande, Indijoje. 

Daugiau informacijos apie šamano Nikolajaus Ooržako vizitą Vilniuje galite rasti čia: https://www.facebook.com/shamanmystery 

Bilietai: 11 - 19 Eur.

http://www.bilietai.lt/lt/event/24442

 




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: