Vilniaus mokytojų namai
EN

Jaukūs bardų vakarai: R.Kazlas ir Pakeleiviai


VMN Kiemelis
Penktadienis
Birželio 5 d.
19 val.

2015 m. birželio 5 d. 19 val. Vilniaus mokytojų namų kiemelio vasaros terasoje startuoja koncertų ciklas „Jaukūs bardų vakarai”, kurį organizuoja geros muzikos ekspertai „Bardai LT”. Penki vasaros koncertai, kuriuose laukiami visi vilniečiai ir miesto svečiai, kvies priartėti prie dainuojamosios poezijos ir pasiklausyti mylimų bardų dainų. Koncertų ciklą atidarys dainuojantis aktorius Rolandas Kazlas ir jo kūrybos Pakeleiviai: Andrius Daugirdas (bosinė gitara), Žydrūnas Mockūnas (perkusija), Audrius Piragis (gitara), Jonė Dambrauskaitė (klavišiniai), Genadijus Savkovas (akordeonas).

Nedainininkas, nemuzikantas, nekompozitorius, nepoetas, nebardas, nerežisierius ir beveik neaktorius Rolandas Kazlas ir jo kūrybiniai Pakeleiviai birželio 5 d., netikėtai užsuks į Vilniaus mokytojų namų kiemelį ir beveik už dyką (bilieto kaina 15 -17 eurų) padovanos gyvo garso, vaizdo ir nenusakomų vibracijų koncertą. Bus atliekamos Rolando Kazlo, pusiau Rolando Kazlo ir visai ne Rolando Kazlo dainos ir kompozicijos. Dauguma iš jų - visiškai naujos,negirdėtos ne tik visoje Lietuvoje, bet ir Vilniaus centre.

Nepasaulinio garso atlikėjo ir Pakeleivių pageidavimai gana kuklūs: pageidautina ,kad koncerto dienos vakare bent jau nepliauptų lietus Lietuvoj, vietoj jo į kiemelį pliauptų gražūs žmonės ir koncerte apsilankytų bent vienas Mokytojas. Rolando Kazlo ir Pakeleivių koncertas būtų tikra atgaiva mokslo metų ir elektroninio dienyno nuvargintai Mokytojo dvasiai, o ir šiaip Mokytojo buvimas Mokytojų namų kiemelyje būtų gan logiškas ir pateisinamas. Jei apsilankys vyresnių klasių mokiniai ir jų tėvai, studentai ir dėstytojai, bendrabučių budėtojai ir komendantės  ką gi, puiku, galbūt šis koncertas bus tarsi 2 valandų pertrauka ir paliaubos. Nuotaika ir apranga  labai laisva, kadangi vasara ir gyva muzika, netgi minimali turinčioms gražiais figūras ir tatuiruotes.

Saviems, socialiai remtiniems, gyvenantiems ties skurdo riba, ir aišku, simpatiškoms moterims padėsime kvietimais. Bilietų ir kvietimų skaičius ribotas. Skubėkite įsigyti bilietus  ir ramūs laukite birželio 5-os, stebėdami kaip nervinasi tie, kurie nesuskubo ir nepateks į kiemelį. Tapkite Pakeleiviais jau dabar!

Bilietų kainos 15-17 Eur.
Bilietus platina www.bilietai.lt 
Organizatorius www.bardai.lt

 



Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: