Vilniaus mokytojų namai
EN

Nijolė Narmontaitė. „Išpažintis”


Šv. Kotrynos bažnyčia
Šeštadienis
Gruodžio 5 d.
18 val.

Gruodžio pradžioje Lietuvos publikos laukia išskirtinė galimybė daugiau sužinoti apie visuomet savo charizma ir polėkiu žavinčią, neblėstančiu optimizmu spinduliuojančią aktorę Nijolę Narmontaitę. 

Artimiau pažinus Nijolę, atsiskleidžia tikrasis nuoširdžios, atviros ir beprotiškai talentingos moters veidas bei nepakartojamas humoro jausmas. 

Jaukiame Nijolės Narmontaitės koncerte „Išpažintis“ Šv. Kotrynos bažnyčioje gruodžio 5 d. 18 val. skambės ir jau gerai žinomos dainos, ir mažiau girdėtos melodijos, nuostabios eilės, įkvėpiančios prozos kūrinių ištraukos ir žinoma, tai, ką pasirodymo metu klausytojams prisipažins atlikėja... Kad ir kas tai būtų, neabejokite, visa tai – iš visos širdies. 

„Išpažintį“ N. Narmontaitei atlikti padės keturi puikūs muzikantai: Andrius Kulikausas (akordeonas, pianinas), Martynas Sučyla (kontrabosas), Kąstytis Žukauskas (saksofonas, pianinas), Žydrūnas Mockūnas (mušamieji). 

Viena ryškiausių Lietuvos aktorių Nijolė Narmontaitė nuo 1982 metų suvaidino daugybę vaidmenų teatre ir kine. Spektakliai: „Meistriškumo pamoka“, „Palaukit, kieno čia gyvenimas?“, „Selavy“, „Kapinių klubas“, „Trys mylimos“, „Muotinuoms, babūniems, ciuociems ir mergelkuoms“ apdovanoti ne viename teatriniame festivalyje. 

O vos prieš metus, smagias teatro istorijas, gabi aktorė sudėjo ir į knygą „Aktoriai, režisieriai ir kasininkės. Ko nematė žiūrovai“. Knygos pristatymai susilaukia didžiulio dėmesio ne tik Lietuvoje, bet lietuvių bendruomenėse užsienyje. 

Žavesys, neišdildomi įspūdžiai, gilios emocijos ir perpildytos žiūrovų salės – visa tai šiandien lydi N. Narmontaitę! Pabūkite ir Jūs aktorės gyvenimo įvykių dalimi, klausydamiesi nepaprastai jaukios, melodingos o kartu ir šmaikščių pasakojimų kupinos „Išpažinties“... 

Bilietų kainos: 9-21 Eur.
http://www.bilietai.lt/lt/event/25778

Organizatorius 
Muzikos ambasadoriai, UAB





Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: