Vilniaus mokytojų namai
EN

Koncertas VĖRINYS KALĖDOMS


Šv. Kotrynos bažnyčia
Antradienis
Gruodžio 15 d.
19 val.

Dalyvauja: 
ASTA KRIKŠČIŪNAITĖ (sopranas) 
IEVA PRUDNIKOVAITĖ (mecosopranas) 
PETRAS VYŠNIAUSKAS (saksofonas) 
EGIDIJUS BUOŽIS (fortepijonas) 

Ansamblis „4 Tango": 
KRISTINA ŽEBRAUSKAITĖ (akordeonas) 
BIRUTĖ BAGDONIENĖ (altas) 
FELIKSAS ZAKREVSKIS (fortepijonas) 
DONATAS BAGURSKAS (kontrabosas) 

„Kalėdos – tai metas, kai trumpam sugrįžtame į vaikystę… Laikas, kai norime dovanoti vieni kitiems stebuklus, bent vieną mažą stebuklą. Laikas, kai norime būti geresni, kai prisimename ir pasveikiname į tolimiausius kraštus nuklydusius draugus. Šią dieną, visi mes, dideli ir maži, laukiame mažo STEBUKLO...“ - sako dainininkė Asta Krikščiūnaitė. 

Ar išsiilgote Šv. Kalėdų džiaugsmo, kai aplinkui virpa paslaptis ir laukimas, o nosį kutena saldus vanilės ir cinamono kvapas ? Jau tyliai atkeliauja žiema, nešdamasi Kalėdų varpų aidą... Artėja ta diena, kai visi sugrįžtam mintimis namo, vėlei prisimindami vaikystėje klausytų šventų Kalėdų giesmių melodijas... 

Šių metų koncerto programą pavadinome „Vėrinys Kalėdoms“: versime įvairių žanrų ir stilių muzikinę giją Kalėdoms... Čia ir duetai, klasikos gijos, džiazo akordai, kalėdinių giesmių, pamėgtų melodijų bei netikėtų ir originalių muzikinių staigmenų pynė. 

Puikus vėrinys pasipuošti Kalėdoms! 

Bilietų kainos: 10 - 20 Eur.

http://www.bilietai.lt/lt/event/27856

Organizatorius 
Cantus firmus, VšĮ




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: