Vilniaus mokytojų namai
EN

Paramos projektas „Nupiešk man avį“: šokių ir sporto diena


VMN Kiemelis
Trečiadienis
Gegužės 24 d.
18 val.

„Prašau… nupiešk man avį!“
Antoine de Saint-Exupéry, „Mažasis princas“

#nupieškmanavį sugrįžta! Antrus metus iš eilės vaikų ir jaunimo klubas „Šatrija“ kartu su Vaikų ligoninės paramos fondu mini Tarptautinę vaikų gynimo dieną!

Jūsų gerumo dėka praėjusį rudenį prie Santaros (Santariškių) klinikų buvo pastatyta vaikų žaidimų aikštelė. Šiais metais paramos projektas išsiplėtė, o kartu su projektu užaugo ir jo tikslas: įrengti daugiafunkcinį vaikų neurodiagnostikos ir neuropsichologinių tyrimų kambarį Vaikų ligoninės neurologijos skyriuje.

„Džiaugiamės klubo vaikais, kurie aktyviai prisideda prie projekto bei dalinasi savo darbeliais dėl gražaus tikslo. Organizuojant tokias iniciatyvas pagrindinis tikslas yra skatinti dalintis ir suprasti pagalbos kitiems svarbą“, – sako klubo direktorė Elvyra Vidžiūnaitė.

Kviečiame prisidėti ir Jus! Ieškokite oficialios aukų dėžutės mūsų renginių metu. Juk kartu gerus darbus daryti lengviau!

Apie Vilniaus vaikų ir jaunimo klubą „Šatrija“

Vilniaus vaikų ir jaunimo klubas „Šatrija“ – neformaliojo ugdymo įstaiga, siūlanti įvairias veiklas vaikams, jaunimui ir suaugusiems. Mokslo metais vaikai kviečiami lankyti įvairius būrelius ir užsiėmimus. O vasarą gali ilsėtis ir pramogauti įvairiose stovyklose, projektuose dalyvaujantys jaunuoliai turi galimybę stovyklauti užsienyje. Kasmet su klubo veikla galima susipažinti miesto ir šalies renginiuose: konkursuose, festivaliuose ir koncertuose.

Apie Vaikų ligoninės paramos fondą

Fondo tikslas – remti ir prisidėti prie Vaikų ligoninės gerinimo. Skatinti visuomenę tiesiogiai ir netiesiogiai prisidėti prie vaikų gydymo, teikti pagalbą vaikams, sergantiems retomis, sunkiai gydomomis ligomis.

Šokių ir sporto diena

Šiltą pavasario vakarą kviečiame Jus praleisti kartu su Vilniaus vaikų ir jaunimo klubo „Šatrija“ šokių ir sporto kolektyvais. Jūsų lauks lindyhoperiai, šiuolaikinio, šou ir gatvės šokių šokėjai, taip pat išvysite capoeiros, breiko bei karate studijų pasirodymus. 

http://www.satrijosklubas.lt/sokiu-ir-sporto-diena/

 

 



Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: