Vilniaus mokytojų namai
EN

Projektas „Meno portalas“


Vilniaus vaikų ir jaunimo meno galerijoje
Ketvirtadienis
Gegužės 25 d.
18 val.

Vilniaus vaikų ir jaunimo meno galerija ir „Kaltūnas“ pristato projektą „MENO PORTALAS“. Atidaroma 3 – 6 metų vaikų paroda „Ateitis. Ta, kuri ateina“ ir interaktyvios ekskursijos-spektakliai-edukacijos.

Projektas „MENO PORTALAS“ yra bendras interaktyvus VšĮ „Vilniaus vaikų ir jaunimo meno galerijos“ ir „KALTŪNO“ (didelio susidomėjimo sulaukęs lietuvių menininikų vykdytas (ir tęsiamas) tarptautinis tarpdisciplininis edukacinis projektas ne tik vaikams, bet ir suaugusiems, įgyvendintas Lietuvoje, Suomijoje ir Danijoje) projektas.

„MENO PORTALAS“ skirtas vaikams ir jų tėvams (globėjams) plėtojant jų emocinį intelektą, skatinant emocinį raštingumą, kūrybiškumą ir organizuojant kokybišką šeimų laisvalaikio praleidimą.

 ORGANIZATORIAI IR DALYVIAI:

Parodoje dalyvauja: Vilniaus vaikų ir jaunimo meno galerijos vaikų (3-6) m. grupės, „KALTŪNAS“, Vaikų ir jaunimo klubas „Šatrija“. Parodoje galima sutikti ir vaikų darbų iš Vilniaus vaikų ir jaunimo meno galerijos fondų.

Projekto organizatoriai: VšĮ „Vilniaus vaikų ir jaunimo meno galerija“ ir „KALTŪNAS“

Projekto vadovė ir parodos kuratorė Justina Gražytė;

„KALTŪNO“ komanda: režisierė Saulė Norkutė, scenografė Šarūnė Pečiukonytė, garso dizaineris – kompozitorius Vladas Dieninis.



Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: