Vilniaus mokytojų namai
EN

Koncertas MUZIKA SIELAI


Šv. Kotrynos bažnyčia
Trečiadienis
Rugsėjo 29 d.
19:00 Val.

Organizatoriai nori dar kartą padėkoti už kantrybę, laukiant apsilankymo renginyje. Deja, dėl karantino metu nustatytų draudimų koncertas „Muzika sielai“, kuris turėjo įvykti Šv. Kotrynos bažnyčioje 2020 m. lapkričio 4 d., o vėliau dėl karantino perkeltas  į 2021 m. kovo 22 d.,  Pagaliau įvyks!!! 
Jūsų laukia solistai:
JUDITA LEITAITĖ
ONA KOLOBOVAITĖ
EGIDIJUS BAVIKINAS

Akomponuoja:

Audronė Juozauskaitė (fortepijonas)
Paulina Daukšytė (smuikas)

Nors už lango bus jau ruduo, tegu mūsų širdyse netrūksta šilumos ir meilės. Juk sutikite - meilė yra vienas pagrindinių įkvėpimo šaltinių muzikos kūrėjams. Didžioji dalis kūrinių yra būtent apie ją: besiskleidžiantys pirmieji jausmai, mylimojo ilgesys, sudaužyta širdis - pagrindinės temos daugelio atlikėjų dainose.

Džiaugiamės galėdami sušildyti Jūsų širdis puikiu koncertu, kuriame ryškiausi Lietuvos solistai : Judita Leitaitė, Ona Kolobovaitė ir Egidijus Bavikinas muzika ir harmonija palies kiekvieno širdį.

Kviečiame rugsėjo 29 d. 19 val.Šv. Kotrynos bažnyčioje išgyventi kiekvieną muzikos taktą ir kartu patirti dainose atsiskleidžiančias jausmų audras.

Bilietai: https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/perkeltas-j-leitaite-o-kolobovaite-e-bavikinas-muzika-sielai--vilnius-316761/




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: