Vilniaus mokytojų namai
EN

XIX tarptautinis dainuojamosios poezijos festivalis „Tai-aš“ | „MUZIKINĖ UOGIENĖ“


Šv. Kotrynos bažnyčia
Šeštadienis
Spalio 23 d.
12 val.

Bardai visai šeimai!

Koncerto dalyviai:

Artūro Noviko džiazo mokyklos auklėtiniai. 

Tarptautinio dainuojamosios poezijos festivalio „Tai – aš“ koncertas „Muzikinė uogienė“ skirtas visoms šeimoms ragins kaupti koncerto metu gaunamus geruosius muzikinius vitaminus, užkonservuoti juos ir mėgautis sukauptomis prisiminimų atsargomis visą žiemą!

Šiais metais šiame mažiems ir dideliems skirtame koncerte pasirodymus surengs Artūro Noviko džiazo mokyklos auklėtiniai.  

Artūro Noviko džiazo mokykla – jau septynioliktus metus skaičiuojanti gabių, darbščių, muziką mylinčių ir koncertuoti mėgstančių vaikų muzikos mokykla. Mokyklos repertuare lietuviškos sutartinės, džiazo, bliuzo ir populiariosios Lietuvos ir pasaulio dainos bei klasikinė muzika. Koncerte girdėsite įvairius instrumentus - smuiką, violončelę, trimitą, būgnus, bet viską vaikai atliks savo balsais, be jokių instrumentų, taip vadinamų a cappella stiliumi. Specialiai šiam, festivalio „Tai – aš“ koncertui džiazo mokyklos auklėtiniai paruošė dainas, sukurtas pagal lietuvių poetų eiles. 

Bilietai: 7 Eur.

Juos galite įsigyti čia: https://bit.ly/MuzikinėUogienė

Nuo 2003 metų festivalį rengia Vilniaus mokytojų namai.

Festivalio programą remia: Lietuvos kultūros taryba, Vilniaus miesto savivaldybė.
Įėjimas TIK su galimybių pasu!

 




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: