Vilniaus mokytojų namai
EN

Svaiginanti muzika Naujiesiems


Šv. Kotrynos bažnyčia
Penktadienis
Gruodžio 31 d.
17:00 IR 20:00 VAL.

Naujųjų metų naktį Naujametinis koncertas su gitaristu Ch. Ruebens‘u ir sopranu Gunta Gelgote. Ateikite čia į šventinį svaigulį įsuks lotynų muzikos ritmai ir ausis užburiantis skambus soprano vokalas.
Šv. Kristoforo kamerinis orkestras Naujuosius metus kviečia pasitikti su nuolatiniu scenos partneriu, publikos mylimu gitaristu Chrisu Ruebensu. Drąsiu ir unikaliu skambesiu garsėjantis muzikantas taip pat yra kompozitorius, savo kūryboje jis derina klasikinę, džiazo ir pasaulio (world) muziką. Ch. Ruebenso muzikoje visuomet lieka vietos ir laisve žavinčiai improvizacijai.
Drauge su orkestru ir gitara ausis glostys ir moteriškas vokalas. Sopranas atliks baroko kompozitorių Antonio Vivaldi ir Georgo Friedricho Händelio arijas, kuriose ypač išraiškingai atsiskleidžia ir vokalo virtuoziškumas, ir žmogaus dvasios būsenos – afektai. Taip pat skambės W. A. Mozart gražiausios arijos.
Atlikėjai:
Chris Ruebens (gitara)
Gunta Gelgotė (sopranas)
Šv. Kristoforo kamerinis orkestras
Dirigentas Modestas Barkauskas
Programa:
A. Vivaldi, G. F. Händel, V. A. Mozart, L. Bernstein operų arijos ir latino muzikos kūriniai.



Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: