Vilniaus mokytojų namai
EN

Hans Zimmer, Yann Tiersen muzika. Rojalis (Baltarusija)


Šv. Kotrynos bažnyčia
Sekmadienis
Sausio 30 d.
19:00 ir 21:00 VAL.

Fortepijoninės muzikos vakaras

Grojant Minsko simfoninio orkestro pianisteiišgirsite pačias įspūdingiausias ir emocingiausias genijaus Hanso Zimmerio kompozicijas (filmai „Pradžia“,„Tarp žvaigždžių“ „Karibų piratai“ ir kt.) Vakaro programoje taip pat skambės kompozitoriaus Yanno Tierseno ir kitų talentingų kūrėjų muzikiniai kūriniai, kurie užkariaus kiekvieno žiūrovo sielą!

Koncertas vyks vienoje atmosferingiausių Vilniaus vietų - Šv. Kotrynos bažnyčioje. Vidinė atmosfera kiekvienam žiūrovui suteiks ypatingų įspūdžių dėl jos didingo vidinio vaizdo. Šviesos žaismas nuneš jus į jūsų tikrai tobulą pasaulį.

Galėsite pasimėgauti neįtikėtinu rojalio skambėjimu, kurio kompozicijos užpildytos gyvenimu, sielos ramybės jausmu ir vidiniu pakilimu. Genijų užrašyti muzikiniai motyvai verčia mus eiti pirmyn, mėgautis kiekviena gyvenimo akimirka ir tikėti geriausiu – meile ir nuoširdumu.

Įspūdžiai išliks šilčiausi, o emocijos - gyviausios!

Atlikėja - Jevgenija Nekrasova-Rettich (fortepijonas)

Bilietai: https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/music-by-hans-zimmer-yann-tiersen-rojalis-belarus-346599/




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: