Vilniaus mokytojų namai
EN

(Perkeliamas) DEIVIS 25 | Vilnius


Šv. Kotrynos bažnyčia
Sekmadienis
Vasario 6 d.
19:00 VAL.

Dėl COVID-19 plitimo, ribojimų, padidėjusio infekcijos atvejų skaičiaus Lietuvoje, priėmėme sunkų sprendimą perkelti koncertinį turą į rudenį.

Koncertas  perkeliamas į spalio 8 d.

Bilietai į perkeltą koncertą galios tie patys ir papildomai kreiptis nereikia.

Jeigu Jums netinkama nauja renginio data, bilietus galite grąžinti iki 2022 m. vasario 15 d.

Norint grąžinti bilietus, prašome kreiptis el. paštu: info@bilietai.lt ir atsiųsti užpildytą pinigų grąžinimo formą. Prašymą rasite čia: https://www.bilietai.lt/file/id/43766

Organizatoriai atsiprašo už nepatogumus.

Atlikėjas Deivis grįžta prie savo autorinės kūrybos ir kartu su grupe rengiasi į svarbiausią karjeros, jausmingą, nuoširdų ir energingą, koncertinį turą – DEIVIS 25! Publikos laukia gerai pažįstamos Deivio dainos, tapusios hitais, vieni geriausių muzikantų Lietuvoje, tarp kurių ir gitaros legenda Tomas Varnagiris. Nostalgiški kūriniai bus prikelti antrai jaunystei, o dalis jų įgaus naują skambesį. Tad 2022 metų vasario mėnesį bus puiki proga nusikelti laiku ir „paskęsti“ nuostabiuose prisiminimuose! Ir tai yra vienintelė proga susitikti su Deiviu gyvo garso koncertuose:

Praėjo lygiai 20 metų nuo paskutinio koncerto, kuomet atlikėjas atliko savo dainas;
Profesionalūs muzikantai, naujas skambesys, populiariausi kūriniai;
Neįtikėtinos karjeros istorijos;
Netikėti svečiai ir staigmenos;
Nostalgiška atmosfera;
Koncerte skambės "Dainuok", "Mergytei", "Taip Gera", "Ašara", "Jeigu nori" ir kitos dainos.

Koncertas skirtas visiems pasiilgusiems šiltų susitikimų, Deivio dainų, ir profesionalaus, kokybiško muzikinio pasirodymo.

Muzikanto kūriniais pasidžiaugti ir nusikelti į nostalgiškus laikus bus galima koncertinio turo „DEIVIS 25“ metu. Koncertai vyks: 

Dėl COVID-19 plitimo, ribojimų, padidėjusio infekcijos atvejų skaičiaus Lietuvoje, priėmėme sunkų sprendimą perkelti koncertinį turą į rudenį.

Koncertai vyks: Spalio 8 d. Vilnius, Šv. Kotrynos bažnyčia; Spalio 21 d. Marijampolė, kultūros centras, Spalio 27 d. Šiauliai, kultūros centras; Spalio 28 d. Alytus, kultūros centras; Lapkričio 25 d. Klaipėda, Žvejų rūmai; Lapkričio 26 d. Panevėžys, bendruomenių rūmai; Lapkričio 27 d. Kaunas, valstybinė filharmonija.




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: