Vilniaus mokytojų namai
EN

VALENTINO DIENOS KONCERTAS


Šv. Kotrynos bažnyčia
Pirmadienis
Vasario 14 d.
19:00 Val.

VAIDA GENYTĖ, EGIDIJUS BAVIKINAS IR PUČIAMŲJŲ ANSAMBLIS BRASS BRAVO VALENTINO DIENOS PROGA

Scenos deivė Vaida Genytė bei charizmatiškasis dainininkas Egidijus Bavikinas nukels klausytojus į dar neregėtas erdves! Būsite tiesioginiai teatralizuotos meilės istorijos liudininkai, ne tik stebintys įvykius scenoje, bet ir papildantys veiksmą, dainuojantys kartu su atlikėjais!

Tikros dainos yra tos, kurios ilgam išlieka klausytojų širdyse, o Vaidos Genytės ir Egidijaus Bavikino atliekamos melodijos jau dabar vadinamos lietuviškos estrados klasika. Tai dainininkai, kurie šiame žanre jaučiasi itin laisvai ir pažada Jums geros nuotaikos pliūpsnį Jūsų šventiniam vakarui. Gyvai grojantis šaunusis pučiamųjų sekstetas "Brass Bravo" padės pasijusti kaip tikrame nuotaikų parade.

„Vėjas man pasakė“, „Gyveno sau vaikinas“, „40 kaštonų“, „Žalioj stotelėje“ tai tik keletas dainų, kurios sukurs šventinę nuotaiką ir dar ilgą laiką vers prisiminti apie jas su šypsena veide.

Bilietai: https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/vaida-genyte-egidijus-bavikinas-ir-brass-bravo--valentino-dienos-koncertas-346913




Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt ir bilietai.lt kasose.
Informacija apie bilietus nemokamu informacijos numeriu 1588 (informacija Jums bus suteikta nemokamai, mokėsite tik už ryšio paslaugas pagal Jūsų operatoriaus taikomus tarifus).
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį: